Skip to main content
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δείτε online θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου!

εθνικό θεατρο
 clock 22:55 | 16/03/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Η κυβέρνηση έθεσε τη χώρα μας σε καραντίνα για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. Εμείς ως πολίτες καλούμαστε να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας.  

Aς εκμεταλλευτούμε το χρόνο αυτό για να κάνουμε όλα όσα δεν προλαβαίναμε στο παρελθόν. Να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια μας, να παίξουμε με τα παιδιά μας και να δούμε online όλοι μαζί παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου!

Στη γειτονική Ιταλία, η οποία πλήττεται σημαντικά από τον κορωνοϊό κι έχει θέσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της σε καραντίνα, ο Υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού Dario Franceschini, ζήτησε να μεταδοθούν στην τηλεόραση περισσότερα προγράμματα με μουσική, θέατρο, τέχνη και κινηματογράφο.

Με τον τρόπο αυτό, ο κόσμος που παραμένει για μέρες κλεισμένος μέσα στο σπίτι, θα έχει την δυνατότητα να ψυχαγωγείται ποιοτικά. Επιπλέον, ο υπουργός ενθάρρυνε τους καλλιτέχνες να προβάλλουν τα σόου τους στα social media.

Ακολουθώντας, λοιπόν, αυτή την ιδέα, το Εθνικό Θέατρο, διαθέτει στην επίσημη σελίδα του, ψηφιοποιημένες πολλές και καλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, προηγούμενων ετών, σκηνοθετημένες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Μαριάννα Τόλη κ.α., τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε είτε ηχητικά είτε μέσω βίντεο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε, λοιπόν, το ψηφιοποιημένο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου και να απολαύστε online, μαζί με τα παιδιά σας, την «Ωραία Κοιμωμένη» και τον «Τσάρο με τη μακριά γενειάδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη, τον «Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες» της Μαριάννας Τόλη και τον «Δον Κιχώτη» του Σταύρου Τσακίρη.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis