Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο νεκρών στα Βριλήσσια αποτυπώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Image
τροχαιο
 clock 23:15 | 25/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Τρομακτικό ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων στα Βριλήσσια επί τις οδού Αναπαύσεως, καθώς έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο δύο νεαρά παιδιά ηλικίας 17 και 18 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 5:00 στην οδό Αναπαύσεως, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ και δύο καφάο και κατέληξε σε μάντρα οικοπέδου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Βίντεο που εξασφάλισε το MEGA είναι λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση. Σε αυτό αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και άλλο ΙΧ.

Ο θάνατος για τον 18χρονο οδηγό και τη 17χρονη συνοδηγό ήταν ακαριαίος. Οι τσακισμένες λαμαρίνες στη μάντρα όπου μεταφέρθηκε το διαλυμένο αυτοκίνητο, φανερώνουν την σφοδρότητα της πρόσκρουσης. Το καπό, η οροφή, τα τζάμια όλα σπασμένα. Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία στο παρελθόν, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Τραγική ειρωνία, σύμφωνα με το MEGA, το γεγονός ότι ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μια εβδομάδα πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Βριλήσσια. Κάτοικος της περιοχής ο οποίος άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της «τρελής» πορείας του αμαξιού.

«Έρχονταν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο και πήγαν και χώθηκαν μέσα στη μάντρα. Πέθαναν ακαριαία και τα δύο παιδιά. Άκουσα κατευθείαν το “γκαπ” και άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, ούρλιαξαν. Κατέβηκα λίγο κάτω αλλά δεν ήθελα να πάω κοντά, ήταν κι άλλος κόσμος δίπλα στο αμάξι. Ανάμεσα στην κολώνα και στο σίδερο καρφώθηκε. Λογικά πήγαινε προς Γέρακα. Το μπροστινό αριστερό μέρος το έκοψε η Πυροσβεστική για να τους βγάλει.

Έκοψαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τους είδα που τους κατέβασαν κάτω νεκρούς και τους δύο. Τους σκέπασαν με ένα λευκό σεντόνι και μετά επειδή πλημμύρισε το ένα με αίμα του έβαλαν την ζελατίνα», δήλωσε αυτόποτης μάρτυρας.

 

Διαβάστε επίσης

Στην εντατική ο 28χρονος και η 22χρονη μετά το τροχαίο - Οι γιατροί ακρωτηριάσαν τα κάτω άκρα

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 48χρονος - Κρεμάστηκε με καλώδιο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis