Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο

Image
ληστεια
 clock 23:45 | 19/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, μετέδωσε αποκλειστικά η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, το απόγευμα της Τρίτης. 

Στο βίντεο ντουκουμέντο από τη διάρρηξη, φαίνεται αρχικά ο ένας δράστης να επιχειρεί να παραβιάσει την κεντρική κλειδαριά του ζαχαροπλαστείου και ο δεύτερος έχει σκύψει και τραβάει με δύναμη την πόρτα προς τα έξω.

Φτάνει και ο τρίτος και παρκάρει απ’ έξω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Έχουν βάλει στόχο τη μηχανή του καφέ. Τη σέρνει για να τη σηκώσει, αλλά είναι βαριά και του πέφτει. Τη σηκώνουν πάνω στον πάγκο αλλά τελικά τους πέφτει ξανά και τα παρατάνε. Σήκωσαν ολόκληρη την ταμειακή και το έβαλαν στα πόδια.

«Άνοιξαν την πόρτα με έναν λοστό από ό,τι είδα στις κάμερες, πήρανε την ταμειακή και προσπάθησαν να πάρουν και την καφετιέρα. Την καφετιέρα δεν μπόρεσαν. Όταν μπαίνεις και κάνεις βιαστικά πράγματα, κάνεις και ζημιές», δήλωσε το θύμα της διάρρηξης ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, ο οποίος είχε πέσει θύμα διάρρηξης άλλες δύο φορές. Αυτήν τη φορά δεν είχε αφήσει χρήματα στο κατάστημα, παρά μόνο 100 ευρώ σε ψιλά.

«Από τη μία λες να μην αφήσεις (σ.σ. χρήματα), από την άλλη λες ότι άμα δεν αφήσεις κάτι να πάρουνε μπορεί να σου κάνουνε ζημιά. Δεν ξέρεις ποιο είναι το πιο σωστό τελικά».

 

«Δεν το έκανε το παιδί μου»

Η μητέρα του ενός από τους τρεις που συνελήφθησαν ξεσπάει στο «Live News», υποστηρίζοντας πως έχουν μπλέξει άδικα τον γιο της.

«Το παιδί μου δεν πιστεύω να έκανε τέτοιο πράγμα. Γιατί όταν κλέβει… τις άλλες είπε: ‘’Ναι έκλεψα’’, τώρα είπε όχι. Και άλλη φορά τον πιάσανε δύο αστυνομικοί και τον πήγανε σε ένα ψιλικατζίδικο και λέει ο ψιλικατζής: ‘’Όχι δεν είναι αυτός’’. Ανησυχώ πολύ για το παιδί μου».

«Βρέθηκε να κινείται σε σημείο κοντά στο κατάστημα που έγινε η κλοπή λίγη ώρα μετά. Δεν έχει αναγνωριστεί. Δε φαίνεται το πρόσωπό του στο βιντεοληπτικό υλικό», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, Όθων Παπαδόπουλος. Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου καλείται για 3η φορά να πληρώσει τα σπασμένα για να λειτουργήσει η επιχείρησή του.

 

Διαβάστε επίσης

Οπαδική βία: Αντιμέτωπη με πανδημία βίας η αστυνομία - Οργή για την επικίνδυνη στοχοποίησή της

Γκάζι: Έτσι ξεκίνησε η παρεξήγηση με τους Κρητικούς - Τι κατέθεσε ο 33χρονος για τον πιστολέρο

«Ψάχνουμε το κουράγιο για να συνεχίσουμε» - Συγκινεί ο αδελφός του αστυνομικού που πέθανε

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis