Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ το τίμημα στην Ανάσταση: Τρία παιδιά ακρωτηριάστηκαν και κάηκαν από βαρελότα

Image
Βεγγαλικά
 clock 10:12 | 16/04/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Βαρύ είναι και φέτος το τίμημα από το επικίνδυνο έθιμο με τα βαρελότα το βράδυ της Αναστάσης με τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη να τραυματίζονται βαρύτατα - υπέστησαν ακρωτηριασμούς δακτύλων και εγκαύματα - από κροτίδες που έπεσαν μετά το «Χριστός Ανέστη» το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα 14χρονο αγόρι από το Αγκίστρι υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από αεροδιακομιδή ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη που υπέστη μερικό ακρωτηρισμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Στη Ρόδο ένα 7χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο του νησιού όταν άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στο χωριό Μαλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, η 7χρονη βρισκόταν στο προαύλιο της εκκλησίας όταν άγνωστοι άρχισαν να πετούν βεγγαλικά. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας η φωτιά από τα βεγγαλικά πέρασε πάνω από κάποια άτομα που ήταν κοντά στην εκκλησία της περιοχής.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: "Eκρηκτική" η Ανάσταση - Έγινε η νύχτα... μέρα - Κάηκαν αυτοκίνητα

Κρήτη: Έχασε το πόδι του ο αστυνομικός μετά το τροχαίο...

Κρήτη: Είχαν ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια - Δύο συλλήψεις από το ΤΑΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis