Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυμβίβαστοι αναβάτες: Μαρσάρουν ενάντια στον καρκίνο του προστάτη

Image
μοτοσυκλέτα
 clock 20:24 | 22/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μηχανοκίνητη πορεία σήμερα στον Βόλο ενάντια στον καρκίνο του προστάτη, με ασυμβίβαστους αναβάτες να μαρσάρουν με προορισμό τα Καλά Νερά.

Περισσότερες από 150 vintage μηχανές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν σε μια μηχανοκίνητη πορεία για καλό σκοπό. Αναβάτες κλασικών μηχανών… μαρσάρουν ενάντια στον καρκίνο του προστάτη και υπέρ της ψυχικής υγείας των ανδρών.

Image
μηχανες

Το μοτοσικλετιστικό event που ξεκίνησε από την Αυστραλία το 2010 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια διοργάνωση, που υλοποιείται σε 600 πόλεις 90 χωρών ήρθε στον Βόλο και στόχος είναι να καθιερωθεί ως θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Ονομάζεται Distinguished Gentleman’s Ride και απευθύνεται στους αναβάτες των περίφημων κλασικών μηχανών. Πρόκειται για ένα κίνημα που δημιουργήθηκε μέσα από τη φωτογραφία του Don Draper στη σειρά «Mad Men», όπου ο πρωταγωνιστής οδηγεί μια κλασική μοτοσυκλέτα, φορώντας το καλύτερο κοστούμι του.

Image
μηχανη

Συμμετέχουν αναβάτες με vintage μηχανές, όπως vespa, Cafe Racer Scrambler κλπ, και συγκεντρώνουν χρήματα για έναν πολύ καλό σκοπό, ενάντια στον καρκίνο του προστάτη και υπέρ της ψυχικής υγείας των ανδρών.

Φωτογραφίες:  Δημήτρης Χρυσόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρκίνος του προστάτη: Ένας στους επτά άνδρες κινδυνεύει

Καρκίνος Προστάτη: Το τρόφιμο που μειώνει κατά 17% τον κίνδυνο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis