Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός της Βουλής: Ο διάλογος της μητέρας με τον 14χρονο γιο της - «Γιατί έκανες μήνυση στον μπαμπά;»

αστυνομικος βουλη
 clock 00:30 | 05/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

«Φως» στη σχέση των παιδιών με τη μητέρα τους αλλά και με τον αστυνομικό πατέρα τους, που κατηγορείται για τους βιασμούς τους, ρίχνουν οι συνομιλίες της μητέρας με τον 14χρονο γιο τους, που είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σε συνομιλία τους, που μετέδωσε το «Live News», το παιδί ρωτάει τη μητέρα του γιατί έκανε μήνυση στον πατέρα του (για ενδοοικογενειακή βία) και λέει ότι δεν θέλει να φύγει από το σπίτι.

Η μητέρα απαντάει ότι «βαρέθηκε να ακούει να τους βρίζει», με τον 14χρονο να απαντά ότι «αυτά ο μπαμπάς τα λέει για πλάκα και σπάνια».

«Οι φάπες; Οι κλοτσιές; Οι μπουνιές; Για πλάκα είναι;» λέει η μητέρα, με το παιδί να απαντά «αυτά στον ύπνο σου τα είδες;».

 

«Ανησυχώ για τον μπαμπά μου που είναι στο ψυχιατρείο»

«Η μαμά μάς χτυπούσε καμιά φορά και ο μπαμπάς μάς φώναζε για τα μαθήματά μας. Γενικά, δεν έχω δει καμία σεξουαλική πράξη, ούτε των γονιών μου, ούτε με τα αδέρφια μου. Ανησυχώ για τον μπαμπά μου που είναι στο ψυχιατρείο, γιατί δεν ξέρω αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει. Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μας και να γυρίσει και ο μπαμπάς. Γενικά, οι γονείς μου τσακώνονταν και σπρώχνονταν και οι δύο, αλλά μέχρι εκεί».

 

Διαβάστε επίσης

Αστυνομικός της Βουλής: Η σχολική έκθεση της κόρης του που τον «έκαιγε», οι έρευνες για πορνογραφικό υλικό

Πειθαρχική έρευνα για τους ψυχολόγους που εξέτασαν τον 45χρονο αστυνομικό που φέρεται να βίαζε τα παιδιά του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis