Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Τον έδειρε και τον έστειλε στο νοσοκομείο... για μια προσπέραση

Image
ΕΚΑΒ
 clock 14:52 | 25/04/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 21/4 στην Θεσσαλονίκη, όταν 56χρονος μοτοσικλετιστής έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο 26χρονο επειδή είχε κάνει το… λάθος να τον προσπεράσει με το αυτοκίνητό του.

Ένας 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου προσπέρασε με το όχημά του 56χρονο μοτοσικλετιστή σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση μετά την προσπέραση.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 26χρονος συνέχισε την πορεία του με το αυτοκίνητό του, αλλά ο μοτοσικλετιστής δεν έλεγε να ηρεμήσει και αντί να πάει στον προορισμό του άρχισε να ακολουθεί τον 26χρονο μέχρι το σπίτι του, στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Μόλις ο 26χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του, ο 56χρονος κατέβηκε από τη μηχανή του, του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του νεαρού που ήταν στο σπίτι της οικογένειας άκουσε την φασαρία, βγήκε έξω και είδε τον γιο του να δέχεται επίθεση. Αμέσως πιάστηκε κι αυτός στα χέρια με τον 56χρονο μοτοσικλετιστή.

Πατέρας και γιος έκαναν μήνυση για σωματική βλάβη στον 56χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, ενώ μήνυση για σωματική βλάβη υπέβαλε και ο 56χρονος στον πατέρα του νεαρού.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 26χρονος εισήχθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τέσσερις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πεθερά «μαλλιοτραβήχτηκε» με την πρώην νύφη της και κατέληξαν στα δικαστήρια

Κορωνοϊός: Πόσες είναι οι αναφορές στον ΕΟΦ για πιθανές παρενέργειες των εμβολίων

Ηράκλειο: Τι αλλάζει από την Πρωτομαγιά στις χρεώσεις των ταξί

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis