Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» που επιτέθηκε σε δύο ανήλικες

Image
περιπολικο
 clock 10:30 | 28/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ», ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε δύο επιθέσεις σε ανήλικες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, στελέχη της Αστυνομίας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους συγκεκριμένο άτομο, περίπου 30 ετών, το οποίος μένει και κινείται στην περιοχή, χωρίς όμως να μιλούν επισήμως για ταυτοποίηση του δράστη.

Τα δύο κορίτσια είδαν φωτογραφίες σεσημασμένων, αλλά μόνο η μία τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα οι έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται.

Το προφίλ του

Βάσει των αναφορών, πρόκειται για νεαρό άνδρα, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα.

Επιπλέον, μιλάει σπαστά Ελληνικά και Αγγλικά.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία ενός 13χρονου κοριτσιού από το Μπαγκλαντές, για σεξουαλική επίθεση μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει με την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε, παρουσία του πατέρα της, η ανήλικη λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (σ.σ. χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) υπήρξε και δεύτερη καταγγελία στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα από ένα 14χρονο κορίτσι από την Αλβανία. Η ανήλικη, παρουσία της μητέρας της, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την Κυριακή (21/1) και περί ώρα 16:50 το απόγευμα, επιστρέφοντας στην οικία της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και εντός εισήλθε ένας άγνωστος στην ίδια άνδρας.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που ο 19χρονος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 26 ημερών

Φλώρινα: Συνελήφθησαν τρεις κυνηγοί για τον τραυματισμό του 49χρονου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis