Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάσης: Ένας 6χρονος "αστυνομικός" - Η έκπληξη στα γενέθλιά του

Image
6χρονος αστυνομικος
 clock 16:52 | 21/03/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ευχή ενός εξάχρονου αγοριού από την Τήνο να γίνει για λίγο αστυνομικός εκπληρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετικό αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα cyclades24, αυτό ακριβώς έγινε και με τον Αναστάση που θαυμάζει τους αστυνομικούς, καθώς, μεταξύ άλλων, γοητεύεται από την ικανότητά τους να «πιάνουν» τους κακούς και τους κλέφτες.

Έτσι, η ευχή του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να γίνει αστυνομικός, προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Ήθελε να τιμωρήσει τους κακούς και να παλέψει για κάθε τι καλό. Με το ίδιο πάθος που «τιμώρησε» την ασθένεια και με την ίδια δύναμη που παλεύει καθημερινά για να τη νικήσει, ντύθηκε αστυνομικός και «ρίχτηκε» στη μάχη.

Image
6χρονος αστυνομικος

(O 6χρονος  αστυνομικός)

Το εξάχρονο αγοράκι από το νησί των Κυκλάδων μοιράστηκε αυτή την επιθυμία για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα και ξαφνικά έλαβε μια πρόσκληση από την αστυνομία της Τήνου.

Ο μικρός Αναστάσης «μεταμορφώθηκε» για μερικές ώρες σε αστυνομικό, φόρεσε τη στολή και μαζί με τους «συναδέλφους» του συνέλαβαν κακοποιούς, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου, μέσα σε ένα λεωφορείο στο οποίο ήταν φίλοι και συμμαθητές.

Τόσο η οικογένεια του όσο και ο ίδιος έδειχναν πολύ χαρούμενοι και αρκετά συγκινημένοι με την έκπληξη στα γενέθλιά του.

Ακολούθησε ένα μικρό πάρτι, ενώ τον περίμεναν πολλά και ωραία δώρα.  Τα άνοιξε όλα με ένα τεράστιο χαμόγελο, έσβησε την τούρτα του παρέα με τους αγαπημένους συμμαθητές και συγγενείς, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το Game Room που θα τον περιμένει στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο τυφλός απόφοιτος του ΑΠΘ που διαπρέπει στη Γερμανία - Δημιούργησε σημαντικό κώδικα για την επιστήμη!

Παναγία Μελικιώτισσα: Η εικόνα με τις 55 σφαίρες και το « Άγνωστο Θαύμα »

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis