Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίγιο: Κυνηγούσε τη γυναίκα του με σπασμένο γυαλί για να την σκοτώσει

Image
αστυνομια
 clock 17:53 | 13/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μία γυναίκα στο Αίγιο από τον 53χρονο σύζυγό της, ο οποίος της επιτέθηκε με ένα σπασμένο γυαλί απειλώντας να την σκοτώσει. Η γυναίκα φέρει τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι από τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, η γυναίκα έντρομη κλείστηκε στην τουαλέτα του σπιτιού τους στον Μεσσηνέζη, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του συζύγου της και τηλεφώνησε σε μία φίλη της ζητώντας βοήθεια. Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σπίτι όπου βρήκαν τον άνδρα να κλωτσά την πόρτα του μπάνιου όπου μέσα είχε κλειδωθεί η σύζυγός του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες παράβασης του νόμου για την ενδοοικογενειακή βία, ενώ η γυναίκα αρχικά πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι από σπασμένο γυαλί. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στην κατάθεσή της αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια ο άνδρας την χτυπούσε και την κακοποιούσε, όμως δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του παιδιού της.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: Αύριο ξεκινά η δίκη στο Εφετείο Αθηνών

Σκάφος με 21 μετανάστες εμβολίστηκε από λιβυκό αλιευτικό – Αγνοούνται 3 άνθρωποι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis