Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συνομήλικούς τους στον Άγιο Δημήτριο για ένα τραγούδι στο TikTok

ξυλοδαρμός ανηλίκου αρχείο
 clock 23:15 | 26/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Eφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 15χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομηλίκους του το απόγευμα της Παρασκευής έξω από πολυκατάστημα στον Άγιο Δημήτριο.

Το παιδί μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Ήταν μόνος περικυκλωμένος από ομάδα 6 εφήβων που τον απειλούσε και τον χτυπούσε.

«Ήρθαν από κοντά, μου είπαν να μιλήσουμε και καλά, με χτύπησαν. Με χέρια (με χτύπησαν), τώρα δεν πρόσεξα εάν είχαν και κάτι άλλο, αλλά με χέρια», είπε ο 15χρονος.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Οι ανήλικοι δράστες θεωρούσαν πως ο 15χρονος είχε εμπλακεί σε καυγά. Όταν ανέβασε ένα τραγούδι στο TikTok, θεώρησαν ότι τους προκαλούσε και του έστησαν ενέδρα για να του επιτεθούν.

Την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης από διάφορα προφίλ στα social media έστελναν στον 15χρονο μηνύματα απειλώντας τον ίδιο και την οικογένεια του. Μόλις ο 15χρονος επέστρεψε σπίτι αιμόφυρτος προσπάθησε να κρύψει από τους γονείς του το τι είχε συμβεί γιατί φοβόταν. Η μητέρα του περιγράφει πώς ανακάλυψε ότι ο γιος της είχε χτυπηθεί τόσο άγρια.

«Έκρυβε το μάτι του με την μπλούζα, προσπαθούσε να κρυφτεί. Ψυχολογικά φαινόταν ότι δεν ήταν καλά, με το που μου κατεβάζει την μπλούζα και το βλέπω εννοείται ότι εντάξει, τρελαθήκαμε», είπε η μητέρα του παιδιού.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι γονείς του αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

«Μας ανέφεραν ότι θα θεωρηθεί και ως αμέλεια ανηλίκου αυτό όταν τους ρωτήσαμε για ποιον λόγο, μας είπαν γιατί το παιδί ήταν χωρίς την επίβλεψη μας έξω και τους είπα ‘συγγνώμη, 15 χρονών παιδί, και τι ώρα ήταν να το έχουμε από το χεράκι;», είπε η μητέρα του μαθητή.

Οι ανήλικοι αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ ο 15χρονος αύριο θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

 

Διαβάστε επίσης

25χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Δωρεές – γονικές παροχές: Ερχεται η αυτόματη συμπλήρωση στο Ε9

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis