Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα με θύμα 60χρονο οδηγό ταξί

Image
ταξι
 clock 13:32 | 06/09/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο ταξιτζή, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νέο μώλο Δραπετσώνας. 
Συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον.

Θύμα είναι ο οδηγός ταξί, που είχε νυκτερινή βάρδια, και σύμφωνα με πληροφορίες μένει στον Περισσό.

Ο δράστης αφού τραυμάτισε θανάσιμα τον 60χρονο, αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα και τον πέταξε από το όχημα. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε με το ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.
   
Ο ταξιτζής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Πάνω του βρέθηκε μία απόδειξη από τη βάρδια που εκτελούσε στο ταξί, ενώ η σύζυγός του ήταν εκείνη που ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της αναγνώρισης.
   
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.
   
Το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.
Πηγή ΑΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis