Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

45χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε πέφτοντας στον Θερμαϊκό - Είχε δεθεί με χειροπέδες

Image
θερμαικος αυτοκτονια
 clock 15:12 | 08/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και του Ποσειδωνίου, «βούτηξε» ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:00, δίπλα από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του αφού είχε δεθεί για να μη μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οπως αναφέρει το grtimes.gr πρόκειται για αστυνομικό 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Ο αυτόχειρας εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ο ιερέας και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του.

Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με μάρτυρες που τον γνώριζαν, αντίστοιχο τέλος στη ζωή της είχε δώσει και η μητέρα του πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος φέρεται να εξασφαλίσει άδεια άνευ αποδοχών μακράς διάρκειας.

Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και Κινητή Μονάδα, ενώ το σημείο προσέγγισε και σκάφος του λιμενικού. Αυτή την ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τραγωδία: Εργατικό δυστύχημα με νεκρό 25χρονο

Επιχειρηματίας έβαλε να πετάξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του

Ηράκλειο: Έμπαινε σε σπίτια ζητώντας βοήθεια και έκλεβε λεφτά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis