Κοινωνία

Ηράκλειο

Επιταχύνονται οι εργασίες στην παλιά εθνική Γούβες - Χερσόνησος

\Γούβες

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης στο τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Γούβες-Χερσόνησος, σημείο που επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο της παρέμβασης.

Το έργο υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, με στόχο να επιταχυνθούν οι εργασίες κατασκευής του μεγάλου έργου του ΒΟΑΚ στο τμήμα Γούβες-Χερσόνησος.

Οι εργασίες συντήρησης στη παλιά εθνική οδό πραγματοποιούνται ώστε η κυκλοφορία να γίνεται με μεγαλύτερη οδική ασφάλεια για τους οδηγούς κατά το διάστημα που κλείσει η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο ύψος του ΒΟΑΚ για να ολοκληρωθεί γρηγορότερα το έργο του δεύτερου κλάδου. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πορεία από αλληλέγγυους στον Κουφοντίνα - Τα ΜΑΤ στο σημείο

Πορεία υπό την επιτήρηση της αστυνομίας

Πορεία πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στους δρόμους του Ηρακλείου, αλληλέγγυοι στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια.

Τα άτομα αυτά προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση, γεγονός όμως που αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη συμβολή της Αστυνομίας, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, με περιπολικά και μηχανές.

Υπενθυμίζεται ότι και το πρωί της Κυριακής, αντίστοιχες συλλογικότητες προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουν επεισόδια, κάτιο το οποίο όμως απέτρεψαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είναι αποφασισμένες να διαλύσουν όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ειδήσεις σήμερα 

Κοφτερίδης στο Ράδιο Κρήτη: Lockdown στο Ηράκλειο όπως τον Μάρτιο

Κρήτη - κορωνοϊός: Ιικό φορτίο σε λύματα περιοχών που ήταν "καθαρές"

Ηράκλειο: Στα "κάγκελα" οι ξενοδοχοϋπάλληλοι για τη σύμβαση εργασίας - Τί απαντούν οι ξενοδόχοι