Σε Ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Σχολή Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας με θέμα: «Γεωργικά φάρμακα: Χρήση και Υγεία» θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο Σπύρος Δανέλλης, αύριο Παρασκευή 5 Ιουνίου, στην Αλεξανδρούπολη.
Ο βουλευτής θα συμμετάσχει στον κύκλο εργασιών της Ημερίδας που αφορούν την Οικονομία και τις Πολιτικές και η τοποθέτησή του θα αφορά τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για μια ολιστική βιωσιμότητα της αγροτικής οικονομίας.
Η Ημερίδα απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο, όσο και σε αγρότες και αποτελεί δράση του έργου BioPest «Βλαπτικές επιπτώσεις της χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων: εξειδικευμένοι βιοδείκτες στην υπηρεσία της Δημόσιας Υγείας και εκστρατεία ενημέρωσης», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Σε ημερίδα για τα γεωργικά φάρμακα ο Σπύρος Δανέλλης


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.