Ηράκλειο

Σε αποκριάτικους ρυθμούς το Ηράκλειο - Ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι(φωτογραφίες)

Από την καρναβαλική παρέλαση

Παρά το τσουχτερό κρύο και την βροχή κατά διαστήματα,μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το κέντρο του Ηρακλείου για να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν στο Καστρινό καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε και φέτος.

Η καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε από την πλατεία 18 Άγγλων, την 25ης Αυγούστου, συνέχισε στην Δικαιοσύνης και κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όλοι χόρευαν σε αποκριάτικους ρυθμούς και ήταν μια καλή ευκαιρία Ηρακλειώτες αλλά και επισκέπτες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα

Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού
Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού
Εντυπωσιακά άρματα και στολές
Εντυπωσιακά άρματα και στολές
Ευφάνταστα άρματα
Ευφάνταστα άρματα
Ξέφερνοι ρυθμοί
Ξέφερνοι ρυθμοί
Εντυπωσιακές παρουσίες
Εντυπωσιακές παρουσίες
Εικόνες από την παραλιακή
Εικόνες από την παραλιακή
Στο άρμα ο Ποσειδώνας
Στο άρμα ο Ποσειδώνας
Σε βραζιλιάνικους ρυθμούς
Σε βραζιλιάνικους ρυθμούς
Μασκαρέματα....
Μασκαρέματα....
Πλήθος κόσμου στο Καρναβάλι
Πλήθος κόσμου στο Καρναβάλι
Από το Καρναβάλι
Από το Καρναβάλι
Και ξυλοπόδαροι
Και ξυλοπόδαροι
Η παρέλαση στην 25ης Αυγούστου
Η παρέλαση στην 25ης Αυγούστου

Την παρουσίαση του Καστρινού Καρναβαλιού έκανε ο Γιώργος Τσιχλάκης και την μουσική επιμέλεια ο Κώστας Βενέτης.Εξάλλου σε ρυθμούς Καρναβαλιού την Κυριακή ο Κρουσώνας, ο Πύργος Μονοφατσίου, η Νεάπολη και το Καστέλι.

Κρήτη

Ηράκλειο

Η Λένα Μπορμπουδάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, δήλωσε:

Τιμούμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Ως Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης αγωνιζόμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, να στηρίξουμε το Δημόσιο Συστήμα Υγείας. Υλοποιούμε σημαντικό αριθμό προσλήψεων ενισχύοντας τη στελέχωση του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, διοικητικού, τεχνικού και βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού των μονάδων ευθύνης μας. 

Στόχος μας οι δομές υγείας να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο ενός ισχυρού συστήματος υγείας, το οποίο δικαιούται κάθε πολίτης.

Ανάπτυξη νέων κλινών ΜΕΘ στην Κρήτη, πάγιο και διαχρονικό αίτημα όλων και κάθε δυνατή παρέμβαση που θα επιτρέψει την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας για όλους.
Είμαστε ευγνώμονες στους φορείς της τοπικής κοινωνίας, σε δωρητές αλλά και σε εθελοντές, οι οποίοι συντονισμένοι στην προσπάθεια μας και σεβόμενοι το έργο μας, συνεισφέρουν ενισχύοντας το δημόσιο σύστημα υγείας της Κρήτης, ενδυναμώνοντας παράλληλα το συλλογικό αίσθημα της κοινωνικής μας ευθύνης.

Η συνεργασία τους με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και η ουσιαστική τους βοήθεια, αποτελούν την πλέον έμπρακτη αναγνώριση και απόδοση τιμής στους νοσηλευτές και εργαζόμενους στις υγειονομικές μονάδες, στους οποίους η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη. 

Για όλους εμάς στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η σκέψη μας τη σημερινή συμβολική ημέρα αλλά και κάθε μέρα είναι κοντά στους υγειονομικούς μας και σε κάθε πολίτη της Κρήτης.