Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ πάλι πρώτο στην ακροαματικότητα

ραδιο κρητη.jpg

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνήθεια κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Ηράκλειο, προκειμένου να προσελκύσουν διαφημίσεις, να δημοσιεύουν ψεύτικα στοιχεία ακροαματικότητας, επικαλούμενοι μάλιστα την εταιρία δημοσκοπήσεων FOCUS BARI, που τα παρουσιάζει ως "πρώτους στην ακροαματικότητα".
 
Το φαινόμενο αυτό παρουσιάστηκε και φέτος, όταν κάποιος σταθμός διαλάλησε την "πρωτιά" του, στέλνοντας μάλιστα και σχετική επιστολή σε διαφημιζόμενους επιχειρηματίες.
 
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών του νομού Ηρακλείου από την FOCUS BARI, πρώτος σταθμός σε ακροαματικότητα είναι πάλι το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, τόσο στην ημέρα όσο και στην εβδομάδα.
Παρακάτω οι δύο σχετικοί πίνακες:
 

 

 
Αυτή είναι η κατάταξη με τα ακριβή ποσοστά της FOCUS BARI. Τα ονόματα των άλλων σταθμών δεν αναφέρονται λόγω προσωπικών δεδομένων. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ιδιοκτήτες ταξί εφιστούν την προσοχή των επιβατών

ταξί ηρακλείου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λευτέρης Πετράκης για τη λειτουργία των ταξί αυτήν την περίοδο. 

Σύμφωνα με αυτήν:

"Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό του Ηρακλείου ότι τα δύο ραδιοταξί της πόλης μας εξυπηρετούν σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο, σε καλούς και δύσκολους καιρούς.

Ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας είμαστε υποχρεωμένοι με οποιονδήποτε κίνδυνο αλλά με προφυλάξεις, να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως μας προστάζει το καθήκον.Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης (ακόμα  και κακόβουλων κινήσεων από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ταξί) σας ενημερώνουμε ότι τα τηλέφωνα των ραδιοταξί είναι τα κάτωθι:

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  ΚΝΩΣΣΟΣ 2810210102

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΑΝΤΙΑ 2810361362 και για οποιαδήποτε άλλο θέμα και εξυπηρέτησης το τηλέφωνο του προέδρου  του συλλόγου είναι  6979158115.