Ηράκλειο

ΠΥΡΑΜΙΣ: Νέα εποχή Renault στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών.jpg

H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό της, την ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

H ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε, συστάθηκε από τον Π. Αργυράκη το 1974 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων καθώς και της παροχής υπηρεσιών after sales, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών

Παράλληλα, στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, στο ιδιόκτητο συγκρότημα της εταιρείας, στεγάζονται οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των επιβατικών και επαγγελματικών Renault και Dacia, πάντα με την εγγύηση της άριστης εξυπηρέτησης και της τεχνογνωσίας της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

Στην ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. της οικογένειας Αργυράκη, ο πελάτης θα βρει μια έμπειρη ομάδα, έτοιμη να τον ακούσει, να μελετήσει μαζί του τις ανάγκες του και να προτείνει τη βέλτιστη λύση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, παραμένοντας δίπλα του και μετά την πώληση. 

Η έκθεση αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΑΜΙΣ.jpeg
Η έκθεση αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΑΜΙΣ.jpeg

Η TEOREN MOTORS A.E εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της συνεργάτη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η ένταξη της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην περαιτέρω ανοδική πορεία των Renault & Dacia στην Ελλάδα.

ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. - Στην κορυφή της εξυπηρέτησης

  • Έκθεση: 3ο χλμ. E.O. Ηρακλείου – Μοιρών
  • Συνεργείο-Ανταλλακτικά: 1ο χλμ. E.O. Ηρακλείου – Μοιρών
  • Τηλ.: 2810 256 101

Κρήτη

Ηράκλειο

7η ΥΠΕ Κρήτης: Ο πρώτος παστεριωτής μητρικού γάλακτος σε Νοσοκομείο της Κρήτης

Ο πρώτος παστεριωτής μητρικού γάλακτος που αγοράστηκε από την 7 ΥΠΕ

Παραδόθηκε σήμερα στο ΓΝ «Βενιζέλειο – Πανάνειο» από την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο πρώτος παστεριωτής μητρικού γάλακτος, σε Νοσηλευτική Μονάδα Νεογνών της Κρήτης.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε από τον προϋπολογισμό της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, έπειτα από την αναγκαιότητα που εξέφρασαν οι γιατροί και νοσηλευτές της Μονάδας, σε προηγούμενη επίσκεψη της Διοικήτριας στη ΜΕΝΝ.

Η παράδοση έγινε παρουσία του Προϊσταμένου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της ΥΠΕ Κρήτης κ. Πλατάκη Μιχάλη, του Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Τερζάκη Κωνσταντίνου, της Αναπληρώτριας Διοικήτριας κ. Κωστάκη Ελευθερίας, του Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Λυδάκη Χάρη, της Διευθύντριας ΜΕΝ Νεογνών κ. Κοροπούλη Μαρίνας και του προσωπικού της Μονάδας.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης του παστεριωτή.
Κατά τη διαδικασία παράδοσης του παστεριωτή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ΓΝ «Βενιζέλειο – Πανάνειο», είναι το πρώτο νοσοκομείο της Κρήτης και από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο οποίο θα γίνεται παστερίωση του μητρικού γάλακτος, ώστε να παρέχεται με ασφάλεια στα πρόωρα νεογνά.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που διασφαλίζει την πρόληψη από συγγενείς και απλές λοιμώξεις, διατηρώντας τις θρεπτικές ουσίες του μητρικού γάλακτος. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη λειτουργία του τμήματος Νεογνών και πρόκειται να ενισχύσει το εγχείρημα της σύγχρονης Νεογνολογίας, ώστε τα πρόωρα νεογνά να τρέφονται με μητρικό γάλα.

Η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης πρόκειται να εξασφαλίσει για τις ΜΕΝΝ των υπολοίπων νοσοκομείων της Κρήτης ανάλογη προμήθεια για ασφαλή χορήγηση μητρικού γάλακτος στα πρόωρα νεογνά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Ανατροπή με τον Σήφη Βαλυράκη: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η γυναίκα του

Μαλεβίζι: 895.000€ για ακόμη τρία σχολεία στο ΕΣΠΑ

Εκπρόσωποι Σχολών Χορού της Κρήτης: Κατέθεσαν τα αιτήματά τους στην Περιφέρεια