Κρήτη

Ηράκλειο

Μιράντα, Θεοχάρη να σας ζήσει η πριγκιπέσσα σας!

μωρο

Χαμόγελα μοιράζει εν μέσω πανδημίας, η είδηση ότι μια αγαπημένη φίλη η γυμνάστρια Μιράντα Ζαμπετάκη έφερε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Χαράς Ευαγγέλια για τον ευτυχισμένο μπαμπά, τον γνωστό ποδολόγο Θεοχάρη Κυδωνάκη.

Το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε να είναι παντοτινή.

Το ekriti.gr εγκάρδια συμμετέχει στη χαρά σας. Να σας ζήσει! 

Γερό και τυχερό σ’ όλη του τη ζωή! 

Η μικρή πριγκίπισσα
Η μικρή πριγκίπισσα

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ψάχνουν τον αλλοδαπό διαρρήκτη που έχει ...ρημάξει κατοικίες στο Ηράκλειο

Κάμερα διαρρηκτες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά δέκα υποθέσεις κλοπών –διαρρήξεων (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 26.04.2019 έως 04.03.2020, ο αλλοδαπός διέπραξε δέκα κλοπές (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αεροβόλο όπλο και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 42.000 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.