Γυναίκα

Ζώδια: Ταύρος, το ζώδιο του μήνα

γυναίκα Ταύρος

Η νέα χρονιά ξεκίνησε χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι «Παράδεισος» για τον Ταύρο και τι… «Κόλαση»;

Ωφέλιμες αλλαγές και προσωπική ζωή

Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε αρκετές από τις συνθήκες ζωής σας και ιδιαίτερα όσες επηρεάστηκαν από τους περιορισμούς που προηγήθηκαν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, επομένως το 2021 θα έχει το χαρακτήρα μιας καθολικής αναμόρφωσης.

Σχέσεις

Αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά την εξέλιξη μιας σχέσης που παραμένει στάσιμη αρκετό καιρό τώρα. Αφορμή για κάτι τέτοιο είναι οι επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον και κάποια συγγενικά πρόσωπα που ασχολούνται με τη ζωή σας, εξαιτίας της θέσης του Ποσειδώνα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Πρωτεύοντα ρόλο επίσης θα παίξει και ο Δίας από τη νέα του θέση στον Υδροχόο ο οποίος σας βοηθά να βρίσκεστε συχνά στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων, πολλές φορές μάλιστα, έχοντας το δίλημμα μιας δύσκολης επιλογής. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη όταν την χρειάζεστε και όταν έχετε ανάγκη παράτασης χρόνου για να αξιολογήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

Οι εποχές για εσάς δεν θα παίξουν τον συνήθη χρονικό τους ρόλο καθώς πολλά από αυτά που διαδραματίζονται και σας αφορούν, προβλέπεται ότι θα έχουν διάρκεια και θα περιπλέκουν την συνηθισμένη σας τακτική για καθαρές αποφάσεις και λύσεις. Ο Ιανουάριος σας προσφέρει την δυνατότητα να διαχωρίσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, αλλά φαίνεται να είστε αρκετά απρόθυμοι να αποχωριστείτε ένα προνόμιο.

Να θυμάστε ότι οι γενναίες αποφάσεις, αποδίδουν περισσότερο από τα ημίμετρα. Όσοι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα έναν χωρισμό, έχετε περιθώριο να επανεξετάσετε την κατάσταση τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο. Είναι προτιμότερο όμως να κλείσετε τους μεγάλους κύκλους, παρά να παρασυρθείτε στη δίνη τους από νέο σημείο εκκίνησης αυτήν την φορά. Η Άνοιξη φαίνεται να αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και να σας φέρνει σε αμυντική θέση.

Εκτός από τον μήνα των γενεθλίων σας, οι υπόλοιποι μήνες είναι αρκετά ρευστοί στα αισθηματικά σας. Προσοχή στις ανατροπές του Φθινοπώρου. Τα αισθηματικά σας δέχονται επιρροές ανασφάλειας και αυτό σας κάνει αρκετά υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Φροντίστε να μην παρεξηγείτε την διαχυτικότητα του συντρόφου σας με τρίτους και να μην υποδαυλίζετε το κλίμα της έντασης που θα προκύπτει από την αμοιβαία μαχητικότητα απέναντι σε ένα κοινό σας ζήτημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Συν και τα Μείον του άντρα Ταύρου!

Οικονομικά

Με την αλλαγή θέσης του Δία, από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, αισθάνεστε ότι διαδραματίζονται γύρω σας αρκετές ευκαιρίες για οικονομική δραστηριότητα. Αυτό το αβέβαιο και προκλητικό περιβάλλον θα υπάρχει στην καθημερινότητά σας από τις αρχές του έτους μέχρι τις 14 Μαίου. Κινηθείτε αποφασιστικά στις επιδιώξεις σας και δημιουργήστε όσο το δυνατόν μια ασφαλή περιοχή για το συμφέρον σας. Προετοιμάστε ενέργειες που ξεπερνούν τις μέχρι σήμερα συνήθειές σας και παίξτε έξυπνα τα πλεονεκτήματα που διαθέτετε.

Από τις 14 Μαίου   που  ο Δίας περνά στους Ιχθύς και συμμετέχει αρνητικά στις εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου θα χρειαστεί να μετριάσετε την ένταση των κινήσεων και της επιθετικής, οικονομικής σας πολιτικής. Αν τα έσοδά σας προέρχονται από κοπιαστική εργασία, οφείλετε να είστε προσεκτικοί ολόκληρο τον Ιούλιο. Διατηρήστε κάποια προνόμια τότε και το δικαίωμα να καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας όσον αφορά μια οικονομική σας δραστηριότητα ή συμμετοχή σε κάποιο επενδυτικό σχήμα. Τα πράγματα αρχίζουν να επανέρχονται σε φυσιολογική πορεία, δειλά τον Αύγουστο και πιο αποφασιστικά από τα μέσα Οκτωβρίου.

Όλη αυτήν την περίοδο εσείς θα πρέπει να αντέξετε σε πιέσεις, να αποφύγετε έξοδα προς όφελος τρίτων, να παραμείνετε αγέρωχοι σε παρακλήσεις και να φτιάξετε ένα σκηνικό που αποθαρρύνει κάποιους να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα μέσα που διαθέτουν και να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Το Φθινόπωρο, ο Άρης από τον Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου θα επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Οι καθυστερήσεις σε εισπράξεις και τα νέα έξοδα μπορεί να οδηγήσουν ορισμένους από εσάς σε αναθεώρηση αποφάσεων, αλλά το καλύτερο θα είναι να είστε υπομονετικοί και όχι αντιδραστικοί.

Όσοι αντέξετε τις πιέσεις θα καταφέρετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε νέους ορίζοντες, οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν το οικονομικό τοπίο γύρω σας. Η έκλειψη Σελήνης όμως στις 19 Νοεμβρίου στον άξονά σας με τον Σκορπιό θα φέρει αναστάτωση και αβεβαιότητα, ιδιαίτερα για τους μεγάλους παίκτες του ζωδίου σας στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε υπογραφές, συμφωνίες και συμβιβασμούς με κόστος μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να αντέξετε.

Εργασία

Πολλές φορές η εργασία σας βοηθά να ξεπεράσετε άλλα θέματα της ζωής σας και το 2021 που ξεκινά προβλέπεται να σας κρατήσει πολύ απασχολημένους και πάλι. Οι νεότεροι ξεκινάτε μερικούς σημαντικούς κύκλους εκπαιδευτικού κυρίως χαρακτήρα, γεγονός που σημαίνει ότι, όσο τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείστε προσφέρουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Οι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι του ζωδίου σας θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένες συνεργασίες για να μετριάσετε τις συνέπειες της πανδημίας και των περιορισμών που προηγήθηκαν. Οι πλέον ασφαλείς και σοφοί από εσάς, ξέρετε ότι δεν υπάρχει αυτοματοποίηση στις αντιδράσεις σας και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, διαφυλάσσοντας κεκτημένα και την υστεροφημία σας. Ισχύει και εδώ η πορεία του Δία στον Υδροχόο και στους Ιχθύς, τόσο ορθόδρομος, όσο και ανάδρομος.

Ο μήνας των γενεθλίων αποτελεί σημείο καμπής που είτε θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε, είτε θα σας παραπλανήσει και θα σας βάλει σε μια διαδρομή από την οποία θα έχετε αρκετές ταλαιπωρίες μέχρι να ορθοποδήσετε. Θυμηθείτε ότι οι δύσκολες επιλογές είναι και οι πιο κερδοφόρες. 

Ο Φεβρουάριος επίσης και ιδιαίτερα στα μέσα του ενέχει κινδύνους για την επαγγελματική σας πορεία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζεται να είστε περισσότερο προνοητικοί από άλλες φορές και πιο συντηρητικοί στις ενέργειές σας. Το συναίσθημα θα επηρεάσει αρκετό μέρος των επαγγελματικών σας αποφάσεων, αλλά μην βασίζεστε σε αυτό περισσότερο από όσο σας ωφελεί. Το Καλοκαίρι σας βοηθά  σε μια μερική επαγγελματική επαναφορά ή αποκατάσταση, ενώ το τέλος της χρονιάς, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά,  είναι αρκετά προκλητικό για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.

Γυναίκα

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο - Ποια ζώδια ευνοούνται;

γυναίκα Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του μήνα μας ετοιμάζει χαρούμενες εκπλήξεις, σταθερότητα και απόλαυση και πραγματοποιείται στις 11 Μαΐου 2021 στην 21ο 17' του Ταύρου. Αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει αρκετούς από εμάς να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν νέα σταθερά ξεκινήματα στη ζωή τους και να δεχθούν ικανοποίηση στις προσωπικές τους υποθέσεις.

Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλειά μας, οικονομική ή την συναισθηματική, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουμε σε αλλαγές που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητες για το καλό μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Νέα Σελήνη θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές σε οικονομικά καθεστώτα και είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει ένα νέο τραπεζικό, φορολογικό ή οικονομικό σύστημα.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει άμεσα και με θετικό τρόπο ιδιαίτερα τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, ωστόσο θετικές επιρροές θα δεχθούν όλα τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς οικονομικά. Για τις επόμενες 28 ημέρες, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για την εξέλιξη των οικονομικών σου υποθέσεων. Μία νέα οικονομική συμφωνία, κάποιο έξτρα έσοδο ή θετική έκβαση σε μία οικονομική σου υπόθεση θα σε βοηθήσουν να ανασάνεις και να ξεπεράσεις το άγχος που αισθανόσουν τον τελευταίο καιρό. Γενικά είναι ένα καλό διάστημα για να νιώσεις και πάλι ασφάλεια και σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ζώδιό σου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο για την έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σου και πλέον όλα γύρω σου, σου φαίνονται πιο ελπιδοφόρα. Χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και ανανέωση είναι μερικά από τα δώρα που σου χαρίζει απλόχερα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Η θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Η περίοδος είναι πολύ θετική για υποθέσεις που αφορούν χρήματα και αισθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Μαΐου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίοδος ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης, σκέψης, περισυλλογής και ανάκτησης δυνάμεων θα μπορούσε να χαρακτηριστούν οι μέρες αυτές. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να απομακρυνθείς για λίγο από το κοινωνικό σου περιβάλλον, προκειμένου να σκεφτείς σοβαρά τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου. Θα θέσεις νέους στόχους και θα βάλεις πρόγραμμα προκειμένου να τους πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα σχέδια, καινούριες γνωριμίες, προτάσεις, προσκλήσεις και νέοι στόχοι είναι μέσα στο αστρολογικό πλάνο. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτή την περίοδο θα καταλάβεις ότι στο πλάι σου υπάρχουν πραγματικοί φίλοι που σε νοιάζονται και σε εκτιμούν. Θα δεχθείς υποστήριξη από ένα κοντινό σου άτομο και θα κάνεις όνειρα και σχέδια για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η κοινωνική σου διάθεση θα βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενες είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, για σένα φίλε Λέοντα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου χαρίζει εύνοια στον τομέα της εργασίας και σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την εργασία σου, να κάνεις νέα πλάνα και να λειτουργήσεις δραστικά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας σου, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές κλίμα στα επαγγελματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, θα σου χαρίσει δημιουργικότητα, κέφι και αισιοδοξία. Θα δεις κάποια πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, θα επιδιώξεις την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου. Είναι ένα διάστημα που θα έχεις φρέσκες ιδέες και θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου, προκειμένου να αποκτήσεις δύναμη, ασφάλεια και σταθερότητα. Ευνοείσαι σε ταξίδια, επικοινωνίες, σπουδές και διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί στην διευθέτηση οικονομικών - νομικών - κληρονομικών υποχρεώσεων. Είναι ένα διάστημα που θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου και θα υπάρξει θετική έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από τρίτους (π.χ. τράπεζες, οικογένεια). Παράλληλα μία περίοδος που ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός σου θα χτυπήσουν κόκκινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μας Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου (ακριβώς απέναντι από το δικό σου ζώδιο) σε ευνοεί σημαντικά. Είναι ένα διάστημα που θα δεχθείς εύνοια στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι ένα θετικό διάστημα για να αποκαταστήσεις το κλίμα σε μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, είτε για να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, γνωριμίες ή σχέσεις, που θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία απαιτητική περίοδος ξεκινά για σένα, φίλε Τοξότη, η οποία όμως θα σε ανταμείψει στο έπακρο! Είναι ένα διάστημα που θα γίνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θα αναλάβεις επιπλέον εργασίες και ο φόρτος στη δουλειά θα είναι αρκετά πιεστικός. Θα αγωνιστείς, θα κουραστείς, όμως να ξέρεις ότι θα είναι μόνο για το καλό σου, γιατί εντέλει θα καταφέρεις να πετύχεις την επαγγελματική σταθερότητα που είναι πλέον πολύ σημαντική στην δύσκολη εποχή που διανύουμε. Παράλληλα αυτές τις ημέρες θα κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου (π.χ. στην κόμμωσή σου), που θα σε ανανεώσει σημαντικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πολύ χαρούμενο και απολαυστικό διάστημα για τον ερωτικό τομέα ξεκινά για σένα, φίλε Αιγόκερε! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου μεταδίδει λάμψη, γοητεία και αισθησιασμό. Αυτές τις μέρες θα λάβεις αισθηματική επιβεβαίωση, θα έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, ή αν είσαι χωρίς ταίρι, θα κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία, με καλές προοπτικές. Θα δεχθείς συναισθηματικές αλλά και υλικές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ένας αέρας ανανέωσης και χαράς στο σπίτι και στην οικογένειά σου, θα κάνει τις ημέρες ιδιαίτερα ευχάριστες και αγαπητές. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί στην σύσφιγξη των οικογενειακών σου σχέσεων, παράλληλα όμως σε βοηθά να επιτύχεις την υλική και οικονομική σταθερότητα. Αυτές τις μέρες μπορεί να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση. Θα νιώσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους Ιχθείς, επικοινωνίες, κέρδη μέσα από επαφές είναι μερικά από τα δώρα της Νέας Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα, κατά το οποίο θα απολαύσεις την κοινωνική δικτύωση, την διασκέδαση και την ανεμελιά. Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου νέες συμφωνίες, υπογραφή εγγράφων και καλύτερους όρους σε προσωπικές σου υποθέσεις.

via