Γυναίκα

Ζώδια και έρωτας: Ποιά ζώδια ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο;

γυναίκα έρωτας

Μήπως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον τίτλο; Μήπως είναι η κολλητή ή ο κολλητός σου που σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο επειδή ερωτεύτηκε, και πάλι, τον λάθος άνθρωπο; 

Και αν δεν έχεις ήδη καταλάβει ποια είναι τα 4 ζώδια που τυφλώνονται μπροστά στον έρωτα και το πάθος και πέφτουν με μαθηματική ακρίβεια πάνω στον ακαταλληλότερο, διάβασε παρακάτω.

Κριός

Ίσως το πιο παρορμητικό ζώδιο που υπάρχει. Θέλει να τα ζει όλα στο κόκκινο και δίνει πολύ μεγάλη βάση στην εξωτερική εμφάνιση. Επειδή δυσκολεύεται να επενδύσει σε μία σχέση και να αναλύσει τα ίδια της τα συναισθήματα, είναι πιθανό να διαλέξει εξαρχής τον λάθος άνθρωπο. Μετανιώνει πολύ γρήγορα και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Ο βασίλιάς των λάθος επιλογών. Ερωτεύεται περισσότερο τον ίδιο τον έρωτα και λιγότερο τον άνθρωπο που έχει απέναντί της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει τι του βρήκε, όταν περάσει λίγος καιρός. Του αρέσει να κλαίει και να μελαγχολεί και να μην βρίσκει την πολυπόθητη ηρεμία μέσα σε μία σχέση. Με τον καιρό μαθαίνει όμως.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ένα μικρό θέμα με την αυτοεκτίμηση και τη μοναξιά. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξει τον λάθος άνθρωπο, αν η εναλλακτική είναι η απόλυτη μοναξιά. Μπαίνει λοιπόν σε μία σχέση που δεν αξίζει τον κόπο, επενδύει και μετά δυσκολεύεται να απεμπλακεί όταν βλέπει ότι δεν αξίζει.

Τοξότης

Το μεγαλύτερο πράγμα που έχει σημασία για τον Τοξότη είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Επιλέγει λοιπόν άτομα που δεν τον πρήζουν, αλλά εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Να επιλέξει τον άνθρωπο που αδιαφορεί πλήρως και φτάνει στο άλλο άκρο. Μετά αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί να κάνει μία σχέση της προκοπής.

ladylike

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίσατε; Πόσο γρήγορα ξεχνούν τα ζώδια τις παλιές αγάπες;

Αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, μπορείς να «μπεις» στις σκέψεις του, χωρίς καν να το καταλάβει

Γυναίκα

Σχέσεις και Sex

Το τρικ για να καταλάβεις αν κάποιος ενδιαφέρεται για εσένα

ζευγάρι

Η ανάλυση της γλώσσας του σώματος δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως αποτελεί ολόκληρη επιστήμη.

Εμείς οι ίδιες, πολλές φορές μπορούμε να κρύψουμε όσα αισθανόμαστε χρησιμοποιώντας τα λόγια, το σώμα μας, όμως, δύσκολα μπορεί να πει ψέματα. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μυστικό για να μάθουμε να διαβάζουμε τα σωτήρια σημάδια που είναι σε θέση να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πότε κάποιος ενδιαφέρεται για εμάς και τα λεγόμενά μας και πότε αδιαφορεί ή απλά… μας ανέχεται κατά η διάρκεια μιας συζήτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έξυπνο κόλπο που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πιο ασφαλής τρόπος για να μπούμε στο μυαλό του συνομιλητή μας είναι να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που μας κοιτάζει κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας κουβέντας.

Το «διάβασμα των ματιών» είναι λοιπόν ο απόλυτος τρόπος για να καταλάβουμε πότε δεν περνάμε αδιάφορες σε κάποιον.

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε να ερμηνεύουμε τα σημάδια; Να πώς έχουν τα πράγματα.

Όταν κάποιος εστιάζει στο πρόσωπο του συνομιλητή του κατά το 80% περίπου της συζήτησης, σίγουρα ενδιαφέρεται να ακούσει προσεκτικά όσα βγαίνουν από το στόμα μας.

Η εστίαση του βλέμματός του αρχικά ξεκινά από τα μάτια μας και συνεχίζει στη μύτη και τα χείλη μας, για να γυρίσει ξανά στα μάτια.

Αυτή η «επεξεργασία» του προσώπου μας υποδηλώνει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του είτε για το θέμα της κουβέντας ήταν για εμάς τις ίδιες, κάτι που μπορούμε να καταλάβουμε αλλάζοντας απλά θεματολογία.

Θα συνεχίσει να μας κοιτάει έντονα ή θα στρέψει το βλέμμα του αλλού;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό ξεκαθαρίζει τα πάντα.

Από την άλλη μεριά, όσοι αποφεύγουν να κοιτούν τον άλλον στα μάτια, «προδίδουν»» την έλλειψη ενδιαφέροντος αλλά και το αίσθημα της… βαρεμάρας ή της ανάγκης να εγκαταλείψουν τη συζήτηση ευθύς αμέσως.

Ακόμα ένας λόγος να γίνουμε λιγάκι πιο παρατηρητικές.

limeandlife.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η ηλικία που οι άνθρωποι γνωρίζουν το άλλο τους μισό