Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα ζώδια του Σαββάτου

Image
ζωδια
 clock 09:00 | 07/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός
Σήμερα, Κριάρι μου, είναι μια μέρα που έχεις διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με κομμάτια κοινωνικά! Σταδιακά όμως, όσο οι ώρες της ημέρας περνούν, προσπαθείς να μαζέψεις το μυαλό σου από τα πολλά που ασχολείσαι ταυτόχρονα και να αρχίσεις σταδιακά να κλείνεις τις υποθέσεις σου μια-μια! Αυτό θα σε ζορίσει λίγο, γιατί θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για να συγκεντρωθείς καλύτερα σε αυτό! Ίσως σε πιάσει ένα παράπονο ή μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα και να εκφράζεις πιο απαιτητικές σκέψεις προς τους άλλους, σχετικά με τον τρόπο που θέλεις να γίνεται η προεργασία, πριν αναλάβεις εσύ το όποιο πρότζεκτ.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις άλλη μια ευκαιρία να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από το να δείξεις τη δύναμη σου επαγγελματικά! Κάποια πλάνα θα προχωρήσουν λίγο ακόμα με ευκολία, κι εσύ θα πάρεις όπως είναι φυσικό τα πάνω σου. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι το είδος της συμφωνίας που θα κλείσεις, γιατί οι ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις για πάρει σάρκα και οστά το όραμα που έχεις, θα σε ζορίσει αρκετά! Ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με σχόλια από τον κοινωνικό σου περίγυρο που θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα, και θα σκεφτείς να βάλεις ένα φρένο, για να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Όμως έχεις ένα ψυχοπλάκωμα, μέχρι να αποφασίσεις να το κάνεις όλο αυτό.

Δίδυμοι
Η μέρα ξεκινά με ένα ωραίο συναίσθημα σε γενικές γραμμές, Δίδυμε. Έχεις μια όμορφη σκέψη και προσπαθείς να ξεκινήσεις κι εσύ τη μέρα σου με μια θετική διάθεση! Είσαι αρκετά συγκεντρωμένος και να δώσεις βάση σε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες μέσα στη μέρα. Αυτό που δεν έχεις υπολογίσει είναι μια άρνηση που θα παρατηρήσεις στο να πας για δουλειά. Όμως, τα πρέπει να είναι αρκετά και σημαντικά και θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να βγάλεις σε πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί αλλά και ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου. Μέρα που θα ζοριστείς στη δουλειά, αλλά θα αποδείξεις πως μπορείς να καταφέρεις αρκετά! 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Από τη μία, έχεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα δρομολογήσεις, να τα λύσεις και να βρεις μια ευκαιρία να νιώσεις όμορφα, χωρίς άγχη και πιέσεις. Από την άλλη όμως, κάποιες συζητήσεις που γίνονται και συμμετέχεις σε αυτές, σε οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα που, αν τα μοιραστείς, θα φανείς πολύ αυστηρός. Δεν θα καταλάβουν οι άλλοι όμως το πόσο μπορεί να στοιχίζουν ψυχολογικά σε εσένα. Για κάποιο λόγο φαίνεσαι πως θέλεις να κρατήσεις σε απόσταση συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να τους εξηγήσεις το λόγο που το κάνεις. Και αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ παρακάτω. Σκέψου λίγο καλύτερα πριν κάνεις το οτιδήποτε σήμερα!

Λέων
Λιοντάρι μου, το γεγονός ότι θέλεις να ανοίξεις τον κύκλο σου να γνωρίσεις κόσμο, είτε φιλικά είτε ερωτικά, είναι κάτι που θα γεμίσει τη μέρα σου σήμερα. Εκεί εστιάζεις και προσπαθείς να το χτίσεις όσο καλύτερα μπορείς. Να ξέρεις όμως, πως θα χρειαστεί να κρατήσεις κάποια πισινή, γιατί μπορεί να βρεθούν άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Αυτό θα το νιώσεις σήμερα και μπορεί να γίνεις αρκετά αυστηρός, εκεί που θα είσαι ήρεμος και χαμογελαστός. Επίσης, σήμερα μπορεί να βρεθείς μπροστά σε σκληρές ή περίεργες οικονομικές διαπραγματεύσεις, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις το ρόλο του απόλυτου και του κυνικού, προκειμένου να λυθούν άμεσα!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα χρειαστεί να κινηθείς κάπως πιο προσεκτικά σε ό,τι αφορά την εικόνα σου! Υπάρχουν πολλές ευθύνες, ειδικά αν είσαι σε ομαδικό πρότζεκτ με συνεργάτες ή αν η απόδοσή σου εξαρτάται από ομαδική δουλειά. Υπάρχει η περίπτωση να φορτωθείς πράγματα, είτε γιατί θα κλαφτούν οι άλλοι είτε επειδή θα θελήσεις να βοηθήσεις. Στο κομμάτι της σχέσης σου – αν είσαι δηλαδή σε σχέση – υπάρχουν κάποια ζόρια που σε στενοχωρούν και σε κάνουν να φαίνεσαι σκληρός με τις αποφάσεις και τις επιλογές που κάνεις. Όμως, εσύ έχεις την αίσθηση ότι κάποιος πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Άσχετα, αν εσύ παίζει να το τραβήξεις στα άκρα σήμερα…

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα προσπαθήσεις να ζυγίσεις τα πράγματα κάπως καλύτερα! Από τη μία έχεις κατά νου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να διεκδικήσεις πιο σθεναρά αυτά που θέλεις, αλλά και τη δυνατότητα να εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ελευθερία και από την άλλη προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνείς χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δοκιμάσεις άνετα στη δουλειά σου σήμερα, για να δεις και ποιες είναι οι αντοχές σου. Οι ευθύνες που θα έχεις εκεί, είναι αρκετές και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις στους υπόλοιπους ότι δε μπορείς να αναλάβεις άλλες, ιδίως αν δεν σου αναλογούν. Ναι, μπορεί να ζοριστείς ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να το κάνεις!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θέλεις να κρατήσεις μια θετική ψυχολογική κατάσταση και να μη χρειαστεί να μπεις σε πιο σκοτεινό μουντ! Έχεις κατά νου το ότι πρέπει να οργανωθείς και να εκφραστείς με έναν πιο συγκεκριμένο και εύστοχο τρόπο. Βέβαια, αυτή η αναγκαιότητα να εξηγήσεις κάποια πράγματα παραπάνω, μπορεί σήμερα να σε κάνει να νιώσεις πιο ευάλωτος και να καταπιεστείς να ολοκληρώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή τη διαδικασία. Μπορεί πάλι, κάποια επαγγελματικά σου πλάνα να αποδειχθούν πιο απαιτητικά από ό,τι περίμενες και να αγχωθείς ή να αναρωτηθείς αν μπορείς να το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Που μπορείς, αλλά θα σου ξυπνήσει σήμερα αυτό το κομμάτι!

Τοξότης
Τοξότη μου, φαίνεται να είναι κάπως ζόρικο το πράγμα για σένα σήμερα. Μπορεί να τελειώνει ένα κεφάλαιο όσον αφορά κάτι επαγγελματικό και να ανοίγει κάτι άλλο, και αυτό φυσικά φέρνει την καθημερινότητά σου σε μια νέα φάση, αλλά στο κομμάτι της σχέσης και των συνεργασιών σου ζορίζεσαι… Μια μέρα αρκετά έντονη και στρεσογόνα, που θα χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι στους άλλους, πιθανότατα με έναν όχι και τόσο ήρεμο τρόπο! Όλη η συναισθηματική σου πίεση βγαίνει κάπως αβίαστα στην επιφάνεια, και χωρίς φίλτρο μοιράζεις ευθύνες που αναλογούν στους άλλους και τους δείχνεις το πόσο ζορισμένος είσαι. Κι ας μην το έχεις πει μέχρι τώρα!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα το πρόγραμμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έχεις πολλά πράγματα που χρειάζεται να διαχειριστείς! Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα, καθώς θα δεις τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο, και να γίνονται και πιο απαιτητικά, αν θέλεις να έχεις ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα! Σημαντικό είναι να μην γίνεις αυστηρός με τα άτομα που εμπλέκονται στο πρόγραμμά σου! Εστίασε περισσότερο στο να μην ξεφύγεις εσύ και να ισομοιράσεις το χρόνο σου σε όλες τις υποχρεώσεις σου και να μη μείνεις πίσω στις διορίες σου! Α! Και καλό είναι να μη μεταφράζεις την αρνητική κριτική σαν άποψη… Δε σου αρέσει όταν στο κάνουν, επομένως μη το κάνεις σήμερα! Ναι;

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θέλεις να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να δώσεις κάτι διαφορετικό, να αφήσεις για άλλη μια φορά τους ανθρώπους γύρω σου με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια τους στραμμένα πάνω σου! Βέβαια, μέσα στη μέρα, θα δεις κι εσύ πως αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι κάπως ακατόρθωτο να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη και πως θα χρειαστείς καλύτερη οργάνωση. Η αλήθεια είναι πως θα το πάρεις κάπως κατάκαρδα και θα αμφιβάλλεις για εσένα. Αν όμως κάνεις ένα βήμα πίσω και απλά παρατηρήσεις τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις στη διαδικασία αυτή, θα προετοιμαστείς καλύτερα, κι ας χρειαστεί να το πιάσεις πάλι από την αρχή!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, είναι μια μέρα που μπορεί να γίνεις πολύ συναισθηματικός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι! Μπορεί να υπάρξουν στιγμές μέσα στη μέρα που να νιώσεις ότι προσπαθούν να υποτιμήσουν ή να σε κάνουν να εξηγήσεις αυτά που για σένα είναι αυτονόητα! Εσύ όμως βρίσεις σήμερα τα πατήματά σου και μπορείς να διεκπεραιώσεις το οτιδήποτε με τον δικό σου τρόπο! Απλά το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα σε ζορίζεις πολύ, και αυτό δε σου κάνει καλό. Κάποια δύσκολα θέματα με την οικογένεια ίσως σε αναγκάσουν να πάρεις νέες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια της Παρασκευής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis