Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 

ανάδρομος Ερμής-γυναίκα-ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Σήμερα τα πάντα φαίνονται πιεστικά, ακόμη και μια μύγα που θα καθίσει επάνω σου. Η ανεκτικότητά σου είναι στο ελάχιστο, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου.

Ταύρος
Να δώσεις σημασία σε όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα ή άσχημα και κυρίως να προσπαθήσεις να τα αποδεχτείς γιατί ενδεχομένως να μην γίνεται κάτι.

Δίδυμοι
Αν και είναι εκνευριστικό να μην σου βγαίνουν τα σχέδια, σήμερα πιθανότατα να είναι για καλό, ακόμη κι αν δεν φαίνεται καθόλου έτσι.

Καρκίνος
Μπορεί και να βοηθά να εστιαστείς καλύτερα στα «όχι» που ακούς στη δουλειά και το σπίτι, για να καταλαβαίνεις και τι είναι εφικτό γενικότερα.

Λέων
Μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου εξαιτίας πρακτικών εμποδίων, μπορεί να σε καθυστερούν ή να χρειάζεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις, αλλά δεν είναι «όχι».

Παρθένος
Μπορεί να μην σου βγαίνουν ακριβώς οι τολμηρές και μεγάλες κινήσεις, όμως σου βγαίνει σίγουρα κάτι που είναι ρεαλιστικότατο και πραγματικό.

Ζυγός
Καμιά φορά οι υπερβολές στις σχέσεις είναι πιο χρήσιμες για να καταλαβαίνεις πού πατάς, από ό,τι η ηρεμία και η συνεννόηση. Δες το κι έτσι.

Σκορπιός
Ψάχνεσαι να κάνεις κάτι κι ευτυχώς δεν βρίσκεις εύκολα συνενόχους. Ευτυχώς για να κοσκινίσεις λιγάκι όλα αυτά που ψάχνεις, να δεις τι όντως έχει ουσία.

Τοξότης
Αυτό που λένε για τα βεγγαλικά, φανταχτερά αλλά με μικρή διάρκεια, δρα μάλλον προστατευτικά στα ερωτικά σου και σε σχέση με τις ιδέες σου.

Αιγόκερος
Μην ψάχνεσαι στο σπίτι και στην οικογένεια για φταίχτες, γυρνάει με μαθηματική ακρίβεια σε σένα. Πιάσε εσένα ευθύς εξ αρχής.

Υδροχόος
Μαζεύονται κάπως αυτόματα οι περιττές κινήσεις και κουβέντες, γιατί στοιχίζουν πολύ περισσότερο από ότι φανταζόσουν. Να προσέχεις περισσότερο.

Ιχθύες
Έχει αρχίσει και σου τελειώνει το πλεόνασμα σε υπομονή, άνεση ή χρήμα, πράγμα που ίσως βοηθά να είσαι ουσιαστικότερα επιλεκτικός στις φιλίες και τα σχέδιά σου.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

φθινόπωρο γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός 

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου, με έμφαση στο να μην σε πιάνει πλεονεξία.

Ταύρος

Αυτό που ανταμείβεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι η προθυμία σου να δεσμευτείς πλήρως, και στα θετικά και στα αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες ατάκες που ταιριάζουν γάντι στο ζώδιό σου!

Δίδυμοι

Μετά το ζόρισμα για τις συνεννοήσεις για το παραμικρό, ίσως αρχίσεις να εκτιμάς περισσότερο τις θετικές σου πλευρές.

Καρκίνος

Μην το παρατραβάς στα ερωτικά σου ή στη σχέση με τα παιδιά σου, εκτός αν ανυπομονείς να δεις πώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εκ του μη όντος.

Λέων

Ίσως η κατάσταση στο σπίτι και το γραφείο, κυρίως τα αρνητικά της, να σε βοηθήσει να αξιολογήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου.

Παρθένος

Όταν έχεις επιμείνει και ξανά επιμείνει για κάτι, είναι φυσιολογικό να αναμένεται ότι θα κάνεις την καλύτερή σου προσπάθεια σχετικά, αντί να αμφιβάλλεις.

Ζυγός

Λίγη επαναληπτική κακή υπερβολή σε θέματα έρωτος, σεξ και χρημάτων, θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τι είναι και προς τα πού πέφτει η βελτίωση σου.

Σκορπιός

Δες μήπως καταφέρεις να κρατήσεις τους τόνους σε λογικά πλαίσια και να μην ξεφύγεις σε όσα λες και ζητάς. Είναι μια πολύ πιο ωφέλιμη στάση.

Τοξότης

Μερικές φορές χρειάζεται να σε στεναχωρήσει κάποιος ή να σε απογοητεύσει τελείως για να μπορέσεις να τοποθετηθείς πιο σωστά στη σχέση σου μαζί του.

Αιγόκερος

Με τα πολλά σχέδια και προγράμματα για το μετά, ίσως ξεκαθαρίσει κι ένα καλύτερο πλάνο για την τωρινή ρουτίνα σου σε θέματα δουλειάς και υγείας.

Υδροχόος

Με την πίεση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, θα αρχίσει να φαίνεται πιο καθαρά και η αξία του δημιουργικού, όπως κι αυτού που σε κάνει χαρούμενο.

Ιχθύες

Με τις αλλαγές που κυνηγάς και καταφέρνεις στη στάση σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι κ.ο.κ, διακρίνεται καλύτερα και η σωστή αντιμετώπιση στο σπίτι και την οικογένεια.