Γυναίκα

Πως να διατηρήσετε το μαύρισμα σας όλο το καλοκαίρι

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα ηλιοθεραπεία γυναίκα

Αν κάτι μας αρέσει το καλοκαίρι επάνω μας αυτό είναι ότι η επιδερμίδα μας φαίνεται πιο ηλιοκαμένη και αυτό το sun kissed εφέ που από παιδιά λατρεύαμε.

Υπάρχουν ορισμένα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε προκειμένου να τα καταφέρουμε και τα δυο αυτό το καλοκαίρι.

#1. Μην ξεχνάτε το after sun και φυσικά να ενυδατώσετε το δέρμα σας με την κατάλληλη κρέμα σώματος.

Φυσικά όμως όλες μας θέλουμε να αποφύγουμε το ενοχλητικό ξεφλούδισμα και να διατηρήσουμε αυτό το ηλιοκαμένο look, χωρίς διχρωμίες και ανομοιομορφίες, όσο περισσότερο γίνεται.

#2. Αφήστε για λίγο τα ζεστά ντους στην άκρη και προτιμήστε τα κρύα.

#3.Τα scrubs θα σας βοηθήσουν να έχετε μια καθαρή και παράλληλα απαλή επιδερμίδα ενώ θα διατηρήσετε και το χρώμα που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

#4.Κατά την διάρκεια του ντους προσπαθήστε να μην τρίβετε την επιδερμίδα σας.

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου

καλοκαίρι θάλασσα διακοπές γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Κάπως δύσκολο να είσαι παραγωγικός σήμερα αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο και ταιριαστό να είσαι κοινωνικός.

Ταύρος
Ακατάλληλη μέρα για να κάνεις την επανάστασή σου ή να πας κόντρα σε αυτά που κάνετε συνήθως οικογενειακά ή ως παρέα.

Δίδυμοι
Αν δουλεύεις, μεγάλη προσοχή για απροσεξίες, αφηρημάδες και παρεξηγήσεις λόγω βιασύνης. Αν όχι, απόφυγε να εμπλακείς σε πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις.

Καρκίνος
Ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσες άρνηση στον απέναντι είναι η γκρίνια, το παράπονο και η πίεση. Απόφυγε τους συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Λέων
Και στα πολύ καλά πράγματα χρειάζεται να υπάρχουν όρια, ειδικά όταν εμπλέκεται το θέμα της υγείας σου.

Παρθένος
Και με τον σταυρό στο χέρι να κινηθείς σήμερα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν συναισθηματικές αναταραχές και τα πράγματα να οδηγηθούν αλλού για αλλού.

Ζυγός
Κάπως δύσκολο να συντονίσεις το οικογενειακό με τις παρέες και αυτά που θέλεις να κάνεις. Δεν θα ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα, αν δεν επηρεάζε τη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Όσο πηγαίνεις να τα γυρίσεις όπως σε βολεύει, ειδικά συναισθηματικά, δυσκολεύει ή συνεννόηση ή απλώς ξαναλέτε τα ίδια και τα ίδια.

Τοξότης
Και να διασκεδάσεις και μια αλλαγή και παρέες και έξω και μηδενικό κόστος, δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Κι αν είναι, είναι ύποπτο.

Αιγόκερος
Αν είσαι σε διακοπές, το να ψάχνεις διαρκώς κάτι να κάνεις ίσως είναι καλός τρόπος για να αποφύγεις τα ουσιώδη θέματα. Αποφυγή είναι, αλλά ok, διακοπές γαρ.

Υδροχόος
Ωραία μέρα για να πιάσεις τα ευχάριστα, φλερτ, χρόνο με παιδιά και σύντροφο, διασκέδαση, κουβεντούλα. Εντάξει, το παρασκήνιο δεν αλλάζει αλλά και τι να γίνει.

Ιχθύες
Σχέδια τελευταίας στιγμής, επειδή κάτι πρέπει ντε και καλά να κάνεις, κοστίζουν λίγο ή και πολύ παραπάνω σε χρήμα και προσπάθεια και ίσως δεν το αξίζουν.