Γυναίκα

Ποιο ζώδιο είναι πιο πιθανό να έχει κρυφή ζωή;

γυναίκα

Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι και γνωστό ως ο «ψεύτης» του ζωδιακού κύκλου. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τη διπλή καθημερινότητά του.

 Ποιο είναι, λοιπόν, το ζώδιο που είναι πιο εύκολο να προδώσει την εμπιστοσύνη σας;

  • Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι χαριτωμένοι, ευχάριστοι, επικοινωνιακοί, αλλά και πολύ επιπόλαιοι, αναξιόπιστοι και μεγάλοι ψεύτες!

Είναι το ζώδιο που δε βλέπει καμία διαφορά στο ψέμα και στην αλήθεια, διότι η αλήθεια γι’ αυτούς είναι μία…αυτή που έχουν στο κεφάλι τους!

Δεν είναι τυχαία το ζώδιο που ψεύδεται περισσότερο από τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου!

Λένε ψέματα για να εντυπωσιάσουν, για να καλύψουν καταστάσεις, για να αποφύγουν τις ευθύνες, για να δημιουργήσουν ίντριγκες, για να γίνεται σούσουρο γύρω από το όνομά τους και για να αισθάνονται πως ελέγχουν τα πάντα.

Επιπλέον, δεν θα κρατήσουν ποτέ το στόμα τους κλειστό σ’ ένα μυστικό. Είναι μεγάλοι κουτσομπόληδες, καθώς θα πάρουν ένα γεγονός, θα το μεγαλοποιήσουν και έπειτα, θα το διαδώσουν χωρίς καμία, μα καμία συναίσθηση για το τι πραγματικά κάνουν.

Εκτός από το ότι του αρέσει να φτιάχνει αυλή που θα τον αποθεώνει αρκετές φορές την ημέρα λέγοντάς του ότι είναι σε όλα ο καλύτερος, άλλο ένα χούι του είναι να κάνει κλίκες στις οποίες φυσικά συμμετέχει πρώτος και καλύτερος.

Γενικά έχει την τάση να γνωρίζει τα μυστικά των πάντων, καθώς όλοι τον έχουν εμπιστευτεί εκτός από τον ίδιο τους άλλους. Με πολύ ύπουλο τρόπο θα μάθει πράγματα για εσένα.

Κοινώς το αγαπημένο του χόμπι ή ίσως και το νόημα της ζωής του είναι να τους κάνει όλους άνω κάτω και στο τέλος να θαυμάζει το μπάχαλο που δημιούργησε αναζητώντας και τον ένοχο για να διασκορπίσει τις υποψίες. Αν σας τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ψάχνετε τον ένοχο, ρωτήστε ποιος είναι ο Δίδυμος.

Επιπλέον, έχει την τάση να κερατώνει. Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι ένα από τα ζώδια που κερατώνουν περισσότερο. Και το κάνει χωρίς να νιώθει ιδιαίτερες τύψεις για αυτήν του την πράξη.

Μπορεί το ίδιο απόγευμα να έχει πάει στο θέατρο με τη γκόμενα και έπειτα από τρεις ώρες να βρεθεί μαζί σου και να σου παριστάνει ότι είναι ο άντρας ο μοναδικός για σένα και σαν αυτόν….κανένας άλλος!

Όταν δίνει υποσχέσεις έχει έναν τρόπο να μην τις τηρεί και αυτό πρακτικά το κάνει με σκοπό να έχει δεδομένο ότι θα είσαι και εσύ στο πρόγραμμά του. Κι αν στο ακυρώσει θα το κάνει με χειριστικό τρόπο για να μην το πάρεις στα σοβαρά.

Γενικά έχει ταλέντο στο να αντιστρέφει την πραγματικότητα και είναι κάτι που δε θα το εκτιμήσεις καθόλου μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια Φεβρουαρίου: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν πληγώνονται

 

Γυναίκα

Fitness

Έρευνα: Μια πολύ χαλαρωτική συνήθεια μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

γυναίκα

Είναι γνωστό πως τόσο η έλλειψη, όσο και η κακή ποιότητα ύπνου συνδέονται με προβλήματα στον έλεγχο του σωματικού βάρους, αλλά μια νέα έρευνα δείχνει πως ο ύπνος συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδες μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα.

Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει πως ο ύπνος που χάνεται τις καθημερινές, δεν αναπληρώνεται τα Σαββατοκύριακα, ακόμα και αν τότε κοιμάστε λίγο παραπάνω και συστήνουν να προσπαθείτε να μην στερήστε τον ύπνο καμιά μέρα.

Ωστόσο μια νέα μελέτη δείχνει πως ο παραπάνω ύπνος τα Σαββατοκύριακα συνδέεται με τον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη έρευνα  που δημοσίευσε το περιοδικό «Oxford University Press».  ο ύπνος αυτές τις μέρες της εβδομάδας σχετίζεται με χαμηλότερους δείκτες σωματικού λίπους .

Τι ανακάλυψαν
Ερευνητές από την Βοστόνη σε συνεργασία με επιστήμονες από την Δημοκρατία της Κορέας επεδίωξαν να προσδιορίσουν αν ο αποκαλούμενος «ύπνος αναπλήρωσης» μπορεί να επηρεάσει τον δείκτη σωματικού βάρους στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Για τον σκοπό αυτό διεξήγαγαν προσωπικές συνεντεύξεις με τυχαία δειγματοληψία 2.156 ενηλίκων, συγκρίνοντας τις συνήθειες σχετικά με τον ύπνο με τον δείκτη σωματικής μάζας. Οι 932 συμμετέχοντες που κοιμόντουσαν περισσότερες ώρες το Σαββατοκύριακο για να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες μέσα στην εβδομάδα, είχαν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Παράλληλα κάθε έξτρα ώρα ύπνου επιδρούσε θετικά στην μείωση του εν λόγω δείκτη.

Ο  Robert Tomas που ανήκει στην ομάδα των ερευνητών, τονίζει ότι ο «ύπνος αναπλήρωσης» μέσα στο Σαββατοκύριακο διαφέρει από άτομο σε άτομο καθώς το όφελος που αποκομίζει ο καθένας από την συνήθεια αυτή σχετίζεται με τις ώρες ύπνου που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός.

Το πόσες ώρες χρειάζεται να κοιμηθεί ο καθένας μπορεί να διαπιστωθεί αν παρακολουθήσει τις ώρες που κοιμάται το βράδυ δίχως να χρειαστεί να ξυπνήσει κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας λόγω δουλειάς ή υποχρεώσεων. Πάντως η πλειοψηφία των ενηλίκων χρειάζεται συνήθως 6-8 ώρες ύπνου την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ποτήρι πριν τον ύπνο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

5 τρόποι να κάψετε λίπος ενώ... κοιμάστε (βίντεο)