Γυναίκα

Αυτή η μαγική φράση μετατρέπει έναν καυγά στην απόλυτη συμφιλίωση

καβγάς-ζευγάρι καβγαδίζει.jpg

Μετά από 10 χρόνια γάμου, στην ΄Ασλεϊ Ινς δεν φαίνεται παράδοξο να τσακώνεται με τον σύντροφό της. Πολλοί απ′ αυτούς τους καυγάδες έχουν να κάνουν με ζητήματα επαγγελματικής ισσοροπίας δεδομένου του ότι τόσο εκείνη, όσο κι ο άντρας της έχουν απαιτητικές και στρεσογόνες δουλειές. 

«Η τελευταία φορά που τσακωθήκαμε ήταν σχετική με αποφάσεις καριέρας και πως έχουν επηρεάσει εμάς και τα παιδιά μας - πόσο καιρό περνάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια και ποιος έχει συγκεκριμένες υπευθυνότητες σε σχέση με το σπίτι», αναφέρει στη HuffPost USA η Ινς, συγγραφέας και ακτιβίστρια που μένει στο Ντάλλας. «Σ′ ένα σημείο έγινε πολύ έντονος (ο καυγάς). Πέσαμε στην παγίδα να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο»

Τότε ήταν που η ίδια εκστόμισε μια φράση, τα αποτελέσματα της οποίας την έχουν κάνει να τη χρησιμοποιεί συχνά έκτοτε. 

«Είπα στο σύζυγό μου: ”Σκέψου ότι είμαστε στην ίδια ομάδα”. Λέγοντας αυτή τη φράση μπορεί αμέσως να ”βγεις” από τη διαφωνία και να θυμηθείς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο ”εχθρός”. Και μετά μπορείς να ξεκινήσεις να εστιάζεις στο να ακούς, να κάνεις συμβιβασμό και να ζητάς να βρεις λύσεις αντί να συνεχίζεις να πηγαίνεις μπρος - πίσω με τσακωμούς». 

Η Ινς, όπως φαίνεται, έχει δίκαιο. Σύμβουλοι γάμου αναφέρουν ότι οι επικαλούμενοι αυτή τη φράση πολλές φορές έχουν βρει τον γρηγορότερο «δρόμο» για να αποσυμφορηθεί η ατμόσφαιρα από έναν τσακωμό. 

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάνουμε ...ψωμοτύρι και να λέμε αυτή τη φράση κάθε λίγο και λιγάκι διότι μάλλον θα χάσει την αξία της. Αν τη χρησιμοποιήσουμε όποτε πραγματικά νιώθουμε ότι είναι ανάγκη, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνειδητοποιήσουμε ότι ο γάμος είναι ένα ομαδικό «άθλημα». 

« Λέγοντας ”ίδια ομάδα” εννούμε στην ουσία ότι, ακόμα κι αν δεν θέλουμε αυτή την κατάσταση ή τη διαφωνία, ακόμα θέλουμε ”εμάς” κι αυτή τη σχέση», αναφέρει η Μαρί Λαντ, ψυχολόγος με έδρα τη Ουάσινγκτον. 

«Το να αποσυμφορήσουμε ένα τσακωμό από την ένταση με μικρή παύση (ακόμα και 10 - 15 δευτερόλεπτα), αυτό θα βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καρδιακοί παλμοί και να ηρεμήσουμε», λέει η ίδια. 

Η τεχνική αυτή είναι πολύ λειτουργική για τον απλούστατο λόγο ότι αναγνωρίζει το ότι υπάρχει κάτι σημαντικό σε σχέση με τις συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις αναφέρει η Τζένιφερ Τσάπελ Μαρς, σύμβουλος γάμου με έδρα το Σαν Ντιέγκο. ΄Οταν τσακωνόμαστε, η συζήτηση λειτουργεί σε δυο διαφορετικά επίπεδα: το θέμα της συζήτησης (το τι) και η εξέλιξη της συζήτησης (το πως). 

΄Οταν ξεκινά μια συζήτηση με τους δυο συνομιλητές να θεωρούνται ως εχθροί, το «πως» παίρνει λάθος τροπή. Ακόμα κι αν «κερδίσουμε» τον ... αντίπαλό μας, θα έχουμε χάσει το μεγάλο διακύβευμα: να αντιμετωπίσουμε τον αληθινό άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας κατακτώντας την έννοια της ομάδας. 

 Αλήθεια, γιατί να θέλουμε οπωσδήποποτε να επικρατήσουμε του συνομιλητή μας; «Νομίζω διότι κάποιες φορές θέλουμε να ακουστούμε, να μας λάβουν υπ′ όψιν και να εκτιμηθούμε ως ”από πάνω” σ′ αυτή τη σχέση», αναφέρει η Τσάπελ Μαρς. «Κι αυτό δημιουργεί ασφάλεια». 

Μόλις παραδέχτηκε ότι είναι στην ίδια ομάδα με τη σύζυγό του, η οικογενειακή ζωή του Τρέι Μόργκαν, coach γάμου, ο οποίος είναι 31 χρόνια παντρεμένος με τη Λέα, άλλαξε εντελώς. «Είναι απίστευρτα χαλαρωτικό κι επιδραστικό να κάνεις αυτή τη διαπίστωση», ανέφερε. «Ξαφνικά καταλάβαμε ότι είτε θα κερδίζαμε, είτε θα χάναμε - αλλά πάντα μαζί». 

 

HuffPost USA​, huffingtonpost

Γυναίκα

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Νοεμβρίου

γυναίκα χειμώνας

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για κάθε ζώδιο

Κριός

Το Σάββατο, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας λήγει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του και βάζει όλη σας τη ζωή σε πιο έντονη εστίαση. Από τις 23 Ιουνίου μπορεί να γυρίσατε σε μια συνήθεια που νομίζατε ότι έχετε αφήσει πίσω σας μια και καλή… Είτε ίσως ήρθατε αντιμέτωποι με έναν από τους παλιούς φόβους σας. Αντί αυτή η φάση να σας επηρεάσει αρνητικά, εστιάστε στη θεραπεία σας. Η ευθεία πορεία του Ποσειδώνα μπορεί να δώσει ροή και σε ένα δημιουργικό εγχείρημα που έχει σταματήσει τους τελευταίους πέντε μήνες. Η έμπνευση επιστρέφει!

Η λέξη-κλειδί της Κυριακής είναι «επικέντρωση». Μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα παρατεταμένο έργο, αν δεν ξοδέψετε χρόνο για πιο συναρπαστικά πράγματα… Πιθανότατα δεν είναι η πιο διασκεδαστική από τις υποχρεώσεις του σαββατοκύριακου, αλλά ξέρετε πως μόνο εσείς μπορείτε να την κάνετε. Τα καλά νέα: Η Σελήνη στον επίμονο Ταύρο και τον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού, ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στη γωνία της καριέρας σας. Η όψη θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να τα ολοκληρώσετε όλα!

Ταύρος

Από τις 23 Ιουνίου μπορεί να νιώθατε κάπως έξω από τα πράγματα, εξαιτίας του ανάδρομου Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας και της τεχνολογίας. Μην φοβάστε, πρόκειται σύντομα να βρείτε την ομάδα σας με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει ορθόδρομος από το Σάββατο. Μπορεί αυτή η ομάδα να αφορά μια διαδικτυακή κοινότητα, όπου έχετε ήδη ένα σταθερό δίκτυο υποστήριξης. Τώρα χρησιμοποιήστε τη βοήθειά του για να προωθήσετε τους στόχους σας!

Η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα αυθόρμητη, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ένατο οίκο σας της ελευθερίας. Σίγουρα υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει… Αλλά ίσως προτιμάτε να συναντήσετε έναν φίλο για καφέ παρά να καθίσετε άπραγοι. Αν οι υποχρεώσεις δεν αναβάλλονται, βρείτε τρόπο να τις κάνετε πιο ευχάριστες. Βάλτε ζωηρή μουσική ή κάντε ένα διάλειμμα για έναν περίπατο στη φύση. Μια αλλαγή παραστάσεων μπορεί πραγματικά να σας κάνει πιο παραγωγικούς!

Δίδυμοι

Από τις 23 Ιουνίου ο Ποσειδώνας κινιόταν ανάδρομος στον τομέα σας της καριέρας. Ίσως σας φόρτωσε ευθύνες τρίτων ατόμων ή σας δυσκόλεψε στο να βρείτε μια σταθερή δουλειά. Αλλά ο ονειρικός πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος από το Σάββατο, βοηθώντας να ξαναβρείτε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και να ισορροπήσετε τον φόρτο. Αποκαταστήστε την ατμόσφαιρα εκφράζοντας σαφώς τα όριά σας. Επιτέλους, Δίδυμοι, οι άλλοι θα ακούσουν αυτά που έχετε να πείτε. Εάν αγωνίζεστε για μια σταθερότητα, κάτι πιο μόνιμο θα βρεθεί τώρα…

Να έχετε το βιογραφικό σας έτοιμο για αποστολή!
Την Κυριακή, η συναισθηματική Σελήνη και ο σοβαρός Κρόνος ευθυγραμμίζονται στις πτυχές σας της οικειότητας. Δεν θα σας ενδιαφέρει μια επιφανειακή συνομιλία, ειδικά επειδή μπορεί να είστε ασυνήθιστα συναισθηματικοί. Έχετε μια σοβαρή πλευρά, που καλό είναι να την δείχνετε μια στο τόσο. Πείτε στους άλλους τι έχετε στο μυαλό σας. Και να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια ειλικρινή συζήτηση, είναι να ρωτήσετε τους άλλους πώς αισθάνονται!

Καρκίνος

Τι αντηχεί πραγματικά στην ψυχή σας, Καρκίνε; Μετά από μια πεντάμηνη ανάδρομη πορεία στον οίκο σας για τις μεγάλες αλήθειες, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας γυρνά σε ευθεία πορεία: Από το Σάββατο θα φωτίσει τις αυθεντικές σας επιθυμίες. Μπορεί από τις 23 Ιουνίου να εξερευνήσατε νέες ιδέες και ιδεολογίες, να αναζητούσατε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι. Αλλά ίσως καταλήξατε με περισσότερη σύγχυση, αν δώσατε στις προοπτικές άλλων περισσότερο βάρος από όσο άξιζαν. Ο Ποσειδώνας θα βοηθήσει να ακούσετε το ένστικτό σας για να προχωρήσετε όπως σας ταιριάζει!

Βασιστείτε στην ομαδική εργασία την Κυριακή! Η Σελήνη στον Ταύρο και τη γωνία σας της συνεργασίας, συνδέεται με τον απαιτητικό Κρόνο στον τομέα σας των σχέσεων. Μπορεί να εντοπίσετε το τέλειο άτομο για να συμμετάσχει στο εγχείρημά σας. Κάντε διευκρινιστικές ερωτήσεις για να μάθετε τις προθέσεις του. Θέλετε να αποσκοπεί σε αμοιβαία επωφελείς συμμαχίες, όχι να δρα μόνο για τον εαυτό του!

Λέων

Με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα ανάδρομο από τις 23 Ιουνίου, ήταν δύσκολο να διαχωρίσετε σε κατηγορίες όσους γνωρίσατε αυτό το διάστημα. Το Σάββατο ο ομιχλώδης πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, επαναφέροντας το κριτήριο στη διαίσθησή σας. Αν παραβλέψατε σημαντικές ενδείξεις, τώρα θα γίνουν εμφανείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος που θεωρούσατε σύμμαχο, έχει κρυφά κίνητρα. Μην ασχολείστε με άτομα που προδίδουν… Εάν δεν βρίσκετε κάποιο λόγο για συμφιλίωση, τερματίστε τη σχέση σας!

Την Κυριακή, η ρεαλιστική Σελήνη στη γωνιά σας της καριέρας συνδέεται με τον ώριμο Κρόνο στον συστηματικό έκτο οίκο σας. Διαθέστε χρόνο για να μελετήσετε τις επαγγελματικές προσεγγίσεις σας. Μια πλευρά θέλει να κινηθεί αυτόνομα – αλλά η πιο ρεαλιστική κατανοεί ότι ίσως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα. Ακόμα κι αν κερδίσετε μεγαλύτερη προσοχή με το να κινηθείτε μόνοι, μπορεί να είναι πιο δύσκολο απ’ όσο περιμένατε. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε κάτι αξιοθαύμαστο με άλλους και θα βγείτε κερδισμένοι ως σύνολο!

Παρθένος

Η αγάπη μπορεί να είναι κάτι πολύ λαμπρό αλλά και να προκαλέσει απίστευτη σύγχυση! Από τις 23 Ιουνίου, ο αιθέριος Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στον οίκο σας των σχέσεων, γεγονός που σας δημιούργησε δυσκολίες. Οι άνθρωποι έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό – και δεν ήταν πάντα όμορφος. Ακόμη κι αν ένα άτομο σας απογοήτευσε, μην εγκαταλείψετε την ελπίδα σας προς οποιονδήποτε… Και μην κρατάτε το ένα και μοναδικό λάθος ενός αγαπημένου φίλου, εναντίον του για πάντα!

Την Κυριακή μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι: Να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο γνωστό αλλά βαρετό τρόπο ή να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο; Η Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, παροτρύνει να απλώσετε τα φτερά σας σε ένα συγκεκριμένο έργο. Αλλά η ευθυγράμμισή της με τον άκαμπτο Κρόνο στον Αιγόκερω, θα εγείρει ανησυχία μήπως μπαίνετε σε βαθιά νερά. Η υπομονή είναι το κλειδί εδώ, οπότε πειραματιστείτε με μικρά βήματα και δείτε πώς πηγαίνει!

Ζυγός

Δεν είναι ποτέ αργά για να μπείτε σε ένα πρόγραμμα ευεξίας, Ζυγοί! Η αντίσταση σε πειρασμούς ήταν δύσκολη, από τις 23 Ιουνίου που ο Ποσειδώνας κινιόταν ανάδρομος στον έκτο οίκο σας της ευημερίας. Από το Σάββατο, ο ομιχλώδης πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος και σας δίνει δύναμη να απαρνηθείτε ανθυγιεινές αμαρτίες για να αφοσιωθείτε σε υγιείς πρακτικές. Φυσικά δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα… Αλλά με τη σωστή υποστήριξη, μπορείτε να το κάνετε. Το πρόγραμμα της γυμναστικής σας μπορεί επίσης να αποκτήσει περισσότερη δυναμική, καθώς είστε έτοιμοι για μια πιο δύσκολη προπόνηση!

Αν αναζητάτε απαντήσεις την Κυριακή, μην τις ψάχνετε μακριά. Ζυγοί, είστε η πλέον ανθρωπιστική ιδιοσυγκρασία με την τάση να αποζητάτε τις συμβουλές και την αποδοχή των άλλων. Ο προσγειωμένος Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας των θεμελίων, ευθυγραμμίζεται γλυκά με την διαισθητική Σελήνη στη μεταφυσική ζώνη σας. Θα είστε συντονισμένοι με βαθύτερες δυναμικές και υψηλότερες αλήθειες – και θα έχετε γνώση του ρόλου σας. Εμπιστευτείτε αυτό, περισσότερο από ό,τι λέει οποιοσδήποτε!

Σκορπιός

Πρίγκιπας ή βάτραχος; Δεν έχετε καταφέρει να διαβάσετε ξεκάθαρα τον τομέα του ρομαντισμού σας, από τις 23 Ιουνίου που ο παραπλανητικός Ποσειδώνας κινιόταν ανάδρομος. Ο αιθέριος πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος το Σάββατο, φέρνοντας ξανά το αιχμηρό ένστικτό σας στην επιφάνεια. Μην εγκαταλείψετε την αναζήτηση για την αληθινή αγάπη, Σκορπιοί. Τις επόμενες μέρες μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με προοπτικές να γίνει το άλλο σας μισό, είτε να αναζωογονήσετε τη μακροχρόνια σχέση σας!

Μπορείτε να επαναφέρετε μια βασική σχέση σε καλό δρόμο αυτή την Κυριακή, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Έρχεται μια αρμονική σύνδεση, της λογικής Σελήνης στον Ταύρο με τον δομημένο Κρόνο στον ανθρωπιστικό οίκο σας. Ανοίγει ο δρόμος του συμβιβασμού, αρκεί να εξετάσετε ρεαλιστικά τον δικό σας ρόλο σε κάθε παρανόηση. Δεν χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε παλιές καταστάσεις… Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε ή να ζητήσετε συγγνώμη – και να προχωρήσετε!

Τοξότης

Τους τελευταίους πέντε μήνες, το σπίτι σας ήταν περισσότερο μια αφηρημένη ιδέα παρά το γνώριμο σπιτικό ενός Τοξότη. Ο παραπλανητικός Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στην οικιακή ζώνη σας από τις 23 Ιουνίου. Ίσως έχετε συγκρουστεί με συγγενείς ή συγκατοίκους, είτε δυσκολευτήκατε να νιώσετε γαλήνη στο χώρο σας. Ο θολός πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος το Σάββατο, βοηθώντας να αποκαταστήσετε την αρμονία που αποζητάτε. Αντιμετωπίστε άμεσα κάθε σύγκρουση και αφήστε τη πίσω σας. Εάν τα σημάδια δείχνουν προς μια μετακόμιση, ίσως είναι η ώρα να την κάνετε. Η μελλοντική σας βάση μπορεί να είναι κοντά σε νερό ή σε μια πιο ήσυχη γειτονιά.

Επιβραδύνετε τον ρυθμό σας την Κυριακή, Τοξότες… Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα πού βρίσκονται τα φρένα! Ο δομημένος Κρόνος στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τη σταθερή Σελήνη στον Ταύρο και τη ζώνη σας των λεπτομερειών. Αν ασχοληθείτε για να κάνετε τα πάντα σωστά, θα κερδίσετε σε χρόνο και… απογοήτευση. Το αυθόρμητο ζώδιό σας θα προτιμούσε να ενεργήσει πρώτα και να ζητήσει συγγνώμη αργότερα. Αλλά τώρα έχετε την ιδανική ευκαιρία, να δείξετε στους ανθρώπους πόσο σοβαροί και συστηματικοί μπορείτε να είστε!

Αιγόκερως

Εσείς θέλατε να σημειώσετε πρόοδο, ενώ οι άλλοι δοκίμασαν την υπομονή σας με απρόσεκτες συμπεριφορές. Γι’ αυτό ευθυνόταν η πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, στον τομέα σας της επικοινωνίας και συνεργασίας. Σήμερα ο ομιχλώδης πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος και θα βοηθήσει να εξομαλύνετε όσα προέκυψαν στις αλληλεπιδράσεις σας. Αντί να πιέζετε τους άλλους να ενταχθούν στις μεγάλες αποστολές σας, προσπαθήστε να τους βάλετε σε ένα πιο απλό περιβάλλον πρώτα ώστε να συνηθίσουν σταδιακά!

Το να καυχιέστε γενικά – ακόμη και αν το κάνετε με ταπεινότητα, δεν είναι το καλύτερό σας. Αλλά τα αστέρια της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας στρατηγικά! Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος στο ζώδιό σας, ευθυγραμμίζεται με την ρεαλιστική Σελήνη στον Ταύρο και τη ζώνη σας της αναγνώρισης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να γνωστοποιήσετε πόσα έχετε καταφέρει, ειδικά για όποιους Αιγόκερους σκέφτονται μια αλλαγή εργασίας. Έχετε πολλά για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι: Γι’ αυτό κάντε την απαραίτητη προετοιμασία το σαββατοκύριακο, ώστε να ενημερώσετε τους πιθανούς προϊσταμένους σας!

Υδροχόος

Μήπως το τραπεζικό σας υπόλοιπο μειώθηκε περισσότερο από όσο θα θέλατε; Από τις 23 Ιουνίου, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στην οικονομική περιοχή σας. Ίσως τα χρήματα έφευγαν από τα χέρια σας σαν νερό ή προέκυψαν απρόβλεπτα έξοδα. Από το Σάββατο, ο νεφελώδης πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και δίνει καλύτερο έλεγχο στα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας. Χωρίς να στερηθείτε, ξέρετε ότι για να βάλετε χρήματα στην άκρη χρειάζονται και μερικές θυσίες. Παραμερίστε μια δαπανηρή συνήθεια, μέχρι να έχετε απόθεμα να της διαθέσετε!

Τα άστρα της Κυριακής σας συμβουλεύουν να μειώσετε ρυθμούς: Τρέξατε με μεγάλες ταχύτητες τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό το άγχος συσσωρεύτηκε. Μια γλυκιά και εξισορροπητική ευθυγράμμιση του σταθερού Κρόνου με τη Σελήνη από τον Ταύρο, αγγίζει τους πιο ιδιωτικούς οίκους σας. Είναι μια σπάνια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

Ιχθύες

Τι βλέπετε όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη; Από τις 23 Ιουνίου η απάντηση αποτέλεσε πρόκληση, με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα ανάδρομο στον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας. Οι τελευταίοι πέντε μήνες σας ώθησαν να αναπτύξετε τα λιγότερο εμφανή μέρη της προσωπικότητάς σας, για να αξιοποιήσετε μια εσωτερική δύναμη που δεν συνειδητοποιούσατε ότι έχετε. Ο ονειροπόλος πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος το Σάββατο, ενθαρρύνοντάς σας να αναδείξετε αυτές τις νέες πλευρές σας. Να έχετε αυτοπεποίθηση για τα χαρίσματα και τις προοπτικές σας, Ιχθύες: Όσο τα μοιράζεστε με τον κόσμο, θα προκαλέσουν και θα εμπνεύσουν τους άλλους!

Την Κυριακή έχετε τη χρυσή ευκαιρία να μιλήσετε από καρδιάς, χωρίς να συνθλίψετε τον εύθραυστο εγωισμό κανενός! Η γειωμένη Σελήνη στον Ταύρο και το κέντρο επικοινωνίας σας, ευθυγραμμίζεται γλυκά με τον Κρόνο στον οίκο σας των φίλων και συναδέλφων. Νιώστε αντί να σκεφτείτε – και θα βρείτε τον πιο διπλωματικό τρόπο για να προσεγγίσετε τους άλλους… Είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθούν με θετικό τρόπο!

 

astrolive.gr