Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2022: Επηρεάζει έντονα όλα τα ζώδια - Οι τυχεροί, οι άτυχοι

Image
πανσέληνος στην θάλασσα
 clock 11:28 | 11/08/2022 writer icon newsroom ekriti.gr

Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου 2022 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 19 μοίρες και 21 λεπτά του Υδροχόου 

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση μέσω των εξεγέρσεων και των εκρήξεων. Η δράση και η ορμή θα μας χαρακτηρίζει και θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η πανσέληνος του Αυγούστου μας ενθαρρύνει να παρατήσουμε τους κανόνες μας και να βρούμε πώς να ανοίξουμε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή μας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε κάτι απροσδόκητο ή να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για επανάσταση.

Η ενέργεια του Υδροχόου μας καλεί σχεδόν πάντα να περιμένουμε το απροσδόκητο, αλλά αυτή η ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο κάτω από την υπερσελήνη αυτού του μήνα. Αυτό οφείλεται σε μια ισχυρή όψη τετραγώνου μεταξύ της πανσελήνου και του απρόβλεπτου πλανήτη Ουρανού, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις ή μια κρίση που απαιτεί ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζονται τα πράγματα. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τους κανόνες και τα πρέπει και να απελευθερωθείτε από το βάρος των προσδοκιών των άλλων.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν από την έντονη Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Λίγοι μπορούν να συναγωνιστούν τις ατρόμητες ηγετικές σου ικανότητες, Κριέ — και αυτή η πανσέληνος σου ζητά να βγείς μπροστά και να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για το καλό των ανθρώπων.

Ενώ το φλογερό πάθος της σεζόν του Λέοντα σας έκανε να εστιάσετε σε προσωπικούς στόχους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας στις ανάγκες των άλλων ή των κοινωνικών ομάδων σας. Μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος με τους γύρω σας και να συνεργαστείτε για να κάνετε τη διαφορά; Προκαλέστε τον εαυτό σας να εφαρμόσει τη δημιουργικότητά του σε έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τα θέματα σταδιοδρομίας μπορεί να κορυφωθούν σε αυτή τη σεληνιακή στιγμή, Ταύρε, καθώς η πανσέληνος στον 10ο οίκο σου που αφορά την δημόσια εικόνα σου, κλονίζει την επαγγελματική σου ζωή με απροσδόκητο τρόπο και απαιτεί όλη σου την προσοχή.

Εάν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με τα προηγούμενα σχέδια, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή και τις αλλαγές.

Το να παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές τις ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις είναι το κλειδί – καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιες συναρπαστικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή η πανσέληνος βρίσκεται σε ένα άλλο ζώδιο του αέρα, τον Δίδυμε, οπότε θα νιώθεις ένα φρέσκο ​​αεράκι έμπνευσης να φυσά προς την κατεύθυνση σου. Τώρα είναι καιρός για σοβαρή πνευματική ανάπτυξη, επέκταση της ζώνης άνεσής σας και στροφή σε νέους τρόπους σκέψης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ενδιαφέροντα και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν γρήγορα – μια και μόνο συνομιλία θα μπορούσε να φωτίσει ένα έντονο πάθος για ένα θέμα που ποτέ δεν ήξερες οτι είχες. Ακολουθήστε αυτές τις σπίθες ενθουσιασμού και ρισκάρετε για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ποιοι δεσμοί  σε στραγγίζουν, πόσες αθετημένες υποσχέσεις ή προσωπικά χρέη κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε; Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσεις να απελευθερώνεσαι από τυχόν περιττά συναισθηματικά βάρη  ή οικονομικές προσκολλήσεις που σε έχουν κρατήσει πίσω. Πάρτε μέτρα για να χτίσετε την ανεξαρτησία σας , με το να είστε καθαροί με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους ή να εργαστείτε για να ξεπληρώσετε οτιδήποτε οφείλετε σε άλλους. Η ζωή είναι πολύτιμη για να την ξοδέψουμε αλυσοδεμένοι στις βουλήσεις των άλλων.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είναι ακόμα η εποχή των γενεθλίων σου, Λέοντα, οπότε προφανώς πρέπει να λάμπεις σαν το αστέρι που είσαι. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θα σας προκαλέσει να βάλετε ενέργεια στις στενότερες συνεργασίες σας. Κάτω από αυτές τις κοσμικές συνθήκες, η δυναμική των σχέσεων θα μπορούσε να μετατοπιστεί γρήγορα και οι ξαφνικές αλλαγές της καρδιάς θα μπορούσαν να σας αποδυναμώσουν. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τυχόν ξαφνικές αλλαγές με αντικειμενικότητα και λογική – το να μιλάτε καλά και να παραμένετε πιστοί στις ανάγκες σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανή καταιγίδα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Λατρεύεις μια τακτοποιημένη και οργανωμένη ρουτίνα, Παρθένε, αλλά η ευμετάβλητη ζωδιακή σου φύση θα σου φανεί χρήσιμη σε αυτό το σημείο, καθώς η καθημερινότητά σου μπορεί να κλονιστεί. Νέες επαγγελματικές ευθύνες ή προσωπικές υποχρεώσεις μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά , αναγκάζοντάς σας να επαναξιολογήσετε πώς μοιράζετε τον χρόνο σας και να πρέπει να ανανεώσετε το πρόγραμμά σας. Αν και μπορεί να αισθάνεστε χαοτικά τώρα, μόλις η σκόνη της πανσελήνου κατακαθίσει, αυτές οι αλλαγές θα είναι για το καλύτερο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η εποχή του Λέοντα έχει επικεντρωθεί στη διασκέδαση με τους φίλους σας, Ζυγοί. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θέλει να διοχετεύσετε λίγη από αυτή τη θερμή και χαρούμενη ενέργεια στις προσωπικές σας προσπάθειες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας έχει χτυπήσει μια ξαφνική έμπνευση – που θα μπορούσε να φωτίσει την επιθυμία να ακολουθήσετε ένα ασυνήθιστο έργο πάθους ή ακόμα και μια απροσδόκητη ρομαντική σχέση. Ακολούθησε αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στο συνηθισμένο σου πλαίσιο .

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Πιθανότατα η προσοχή σου να ήταν στη δουλειά αρκετές εβδομάδες τώρα , Σκορπιέ, αλλά αυτό το φεγγάρι τραβάει προσωρινά την προσοχή σου σε πιο εσωτερικά θέματα. Απροσδόκητη αναταραχή στην προσωπική σας ζωή ή ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σας δυναμική θα μπορούσαν να σας αναγκάσουν να σταματήσετε όλες τις άλλες υποθέσεις σας και να εστιάσετε στην ιδιωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην θολώσετε από βαριά συναισθήματα καθώς κολυμπάτε στο δράμα — μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και μια ματιά στην μεγάλη εικόνα θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κράτα τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτά τώρα, Τοξότη – γιατί αυτή η πανσέληνος επιφυλάσσει κάθε είδους εκπλήξεις. Απροσδόκητες ειδήσεις ή τυχαίες τυχαίες συναντήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν την τρέχουσα πορεία σας και να φέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες για να εκφραστείτε με νέους τρόπους, επομένως μην φοβάστε να ακολουθήσετε το ρεύμα. Τώρα είναι η ώρα να κυνηγήσετε τα ουράνια τόξα και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παραμείνετε πιστοί σε αυτό που είστε, ακόμα κι αν αυτό που είστε αλλάζει κάθε λεπτό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η πανσέληνος είναι πάντα γεμάτη συναισθήματα — αλλά εσάς μπορεί να σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά σας, Αιγόκερε. Είτε πρόκειται για ξαφνική δαπάνη είτε για μια έκπληξη, θα είναι καλό να είστε σε επαφή με το μέγεθος των δαπανών σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν απρόοπτα έξοδα. Αν ψάχνετε για αύξηση ή μια νέα συνεργασία, μπορεί επίσης να βρείτε απροσδόκητες ευκαιρίες για να αυξήσετε τις ταμειακές ροές σας, επομένως να είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από την ευκαιρία και να ενισχύσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή είναι η δική σου πανσέληνος, Υδροχόε, οπότε μπες στο προσκήνιο της Σελήνης έτοιμος να εξελιχθείς ραγδαία . Η ταυτότητά σας και η αυτοπροβολή σας αλλάζουν με γρήγορο ρυθμό και αποβάλλετε τα παλιά σας δεδομένα πιο γρήγορα από ποτέ. Αγκαλιάστε το φυσικό επαναστατικό σας πνεύμα καθώς εξερευνάτε αυτήν την καινοτόμο νέα περιοχή και μην φοβάστε να προχωρήσετε πέρα ​​από το status quo. Το ανορθόδοξο πνεύμα σας χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να μοιάζει φανταστική , Ιχθύες – αυτό το ονειρικό, αιθέριο βασίλειο είναι ακριβώς εκεί που νιώθεις περισσότερο ασφαλής με τον εαυτό σου. Κρατήστε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό, γιατί μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξαφνικά  ανοίγεται ένας νέος δρόμος για συναισθηματική θεραπεία ή μυστικιστική σύνδεση. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, ώστε να αφομειώσετε  πλήρως τις ψυχικές λήψεις και τις πνευματικές αποκαλύψεις που σας χτυπούν.

astro-live.gr, asibiliou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανσέληνος Αυγούστου: Οι μύθοι της Σελήνης - Υπάρχει έξαρση «τρέλας»;- Οι οπτικές απάτες

Ζώδια και έρωτας: Αυτές οι γυναίκες δεν έχουν τύχη στα ερωτικά τους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2023 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis