Γυναίκα

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό 14-28 Οκτωβρίου - Αλήθειες και μυστικά στο φως!

σκορπιός ζώδια

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου αλλά και του Οκτωβρίου και τώρα είναι που ξεκινούν και οι επικοινωνιακές ατασθαλίες,  τα μπερδέματα, οι  καθυστερήσεις,  οι δεύτερες σκέψεις αλλά και αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος που θα μας βυθίσουν σε δεύτερες σκέψεις ή ακόμα και σε δεύτερες ευκαιρίες….

Ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης, επικοινωνίας, τα ταξίδια , τις συμφωνίες  ή και τις μετακινήσεις μας,  θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2020.

Για το διάστημα 14-28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος   στο ζώδιο του Σκορπιού και σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε κυρίως στην επιρροή που θα δεχθούμε από αυτή την θέση του. .  Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε 3-4 χρονικά διαστήματα κάθε έτους, για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται να μας πιάνει φόβος ή να διακόπτουμε τα προγράμματά  μας, αρκεί να λειτουργούμε αρκετά πιο προσεχτικά σε κάθε είδους επικοινωνιακή δραστηριότητα.   Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, αναμένεται να είναι στάσιμο, ασταθές, ή και εμποδισμένο/ μπλοκαρισμένο ή και προβληματικό κάποιες φορές,   για την εύρυθμη εξέλιξη υποθέσεων που συνδέονται με τον πλανήτη Ερμή δηλαδή : για συμφωνίες , έγγραφα, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, ραντεβού, μεταφορικό μέσο, συγκοινωνίες, σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τηλεπικοινωνίες.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, από πρακτικής πλευράς θα μας δυσκολέψουν περισσότερο ζητήματα που συνδέονται με το χρήμα και τις υποχρεώσεις μας προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, μισθώματα κλπ).

Από ψυχολογικής πλευράς, το διάστημα αυτό θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι, μυστικά, πάθη, λάθη, έμμονες σκέψεις  που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.   

Δεν θα λείψουν και οι αποκαλύψεις μυστικών του παρελθόντος, το «χαλασμένο τηλέφωνο» πληροφοριών ή και κουτσομπολιών,  η ανάγκη να διεισδύσουμε εκεί που δεν μας αφορά, παραβιάζοντας την ιδιωτική ζωή ανθρώπων. Σίγουρα ωστόσο η ανάγκη για εσωστρέφεια θα είναι αναγκαία, το αίσθημα μοναξιάς διάχυτο , ενώ η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα και οι δεύτερες σκέψεις θα μας κάνουν αρκετά «μαγκωμένους» στις επικοινωνίες μας.   Λεκτικές κόντρες που θα αφορούν την υπεράσπιση συμφερόντων ή ακόμα και κατάρριψη ευθυνών και καταστάσεις παρελθοντικές θα οδηγήσουν αρκετές ανθρώπινες σχέσεις στα άκρα.

 Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό:  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η επιρροή του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού  θα είναι αισθητή σε όλους μας.  Πιο έντονα όμως θα βιώσουν τις ημέρες που ακολουθούν  οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που έχουν ως κυβερνήτης του ζωδίου τους τον Ερμή είναι αναμενόμενο ότι της περιόδους της ανάδρομης πορείας τους αισθάνονται ακόμα πιο έντονα την επιρροή του.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Αφορά κυρίως τους  Ταύρους , Σκορπιούς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στο 1ο και 2ο Δεκαήμερο.  Ευκαιρίες όμως θα δοθούν και σε όσους έχουν Ωροσκόπο,  Αφροδίτη, ή ακμή 1ου , 5ου, 7ου στα παραπάνω ζώδια ανάμεσα σε 11-0 μοίρα.

Τι πρέπει να προσέξουμε το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό

Καθυστερούμε την υπογραφή σημαντικών συμφωνητικών .  Λέγοντας συμφωνίες εννοούμε έγγραφες ή λεκτικές συναινέσεις κάθε είδους. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, είναι σημαντικό να εξετάσουμε με καθαρό μυαλό όλους τους όρους της συμφωνίας. Σημαντικό είναι όμως να είμαστε και προετοιμασμένοι ότι η συμφωνία , μπορεί να αποδειχθεί μη συμφέρουσα  ή να έχει ασταθή / ασυνεπή / αργή εξέλιξη.

Δείχνουμε προσοχή στις οικονομικές συνδιαλλαγές και στις υποχρεώσεις μας.  Δεν είναι τώρα το ιδανικό διάστημα για να πάρουμε  ένα δάνειο, ή για να κάνουμε  μία αγοραπωλησία ή μία μίσθωση.  Αποφεύγουμε τα οικονομικά ρίσκα κάθε είδους.

Αφήνουμε για τον επόμενο μήνα την λήψη σημαντικών αποφάσεων, υπάρχει ο κίνδυνος οι αποφάσεις αυτές να αναθεωρηθούν λίγο αργότερα. Με τον Ερμή από αυτή την θέση, πολλές σκέψεις μας οδηγούν από πείσμα και γινάτι σε αποφάσεις που εντέλει δεν είναι ωφέλιμες.

Αποφεύγουμε τις αγορές ηλεκτρολογικών / τεχνολογικών ειδών ή ακόμα και αυτοκινήτου, είμαστε όμως και πιο προσεχτικοί ή και συγκρατημένοι σε όλες τις αγορές μας, γιατί πιθανότατα μπορεί να αποδειχθούν ελαττωματικές ή και άσκοπες.

Δείχνουμε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις μας, στην οδήγηση, στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων …

Συγκρατούμε τον σκληρό λόγο στις συζητήσεις μας αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, γιατί ο λόγος όχι μόνο θα είναι αιχμηρός, αλλά θα προκαλέσει και πληγές για καταστάσεις του χτες.

Απέχουμε από πηγαδάκια κουτσομπολιών γιατί θα βρεθούμε μπλεγμένοι,  ακόμα και αν παραμείνουμε  μόνο ακροατές

Η κλίμακα του άγχους θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η βασική αιτία θα είναι η αδυναμία ελέγχου / διαχείρισης των αρνητικών σκέψεων.

Πώς μπορούμε να περάσουμε πιο ήρεμες τις ημέρες  του Ανάδρομου Ερμή ;

 • Παίρνουμε μολύβι και χαρτί (ή το organizer μας) και φροντίζουμε να επιμεληθούμε πιο συγκροτημένα το πρόγραμμά μας. Δεν φορτώνουμε τις ημέρες μας με πολλές δραστηριότητες υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές μας. Φροντίζουμε να αφοσιωθούμε και να επικεντρωθούμε πρώτα στα σημαντικά και στα άκρως απαραίτητα.  Για να διαχειριστούμε καλύτερα το χρόνο μας  και να αποφύγουμε την ασυνέπεια (την δική μας ή των άλλων),  ας δώσουμε περισσότερα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση ενός έργου / δραστηριότητας,  όμως ας έχουμε κατά νού και κάποια εναλλακτική.
 • Φροντίζουμε να διατηρήσουμε ασφαλή το αρχείο μας – ιδιαίτερα αν είναι ηλεκτρονικό-
 • Ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας και δεν παραμελούμε τις τυχόν δυσλειτουργικότητές του.
 • Πριν φύγουμε από το σπίτι βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε κλείσει τις ηλεκτρολογικές συσκευές , ή και το θερμοσίφωνα και ότι δεν έχουμε «ξεχάσει» πολύτιμα πράγματα που μας είναι απαραίτητα (πχ κλειδιά, πορτοφόλι, έγγραφα).
 • Μεριμνούμε για την ασφάλεια του χώρου (ή του αυτοκινήτου) και των προσωπικών αντικειμένων.
 • Αποφεύγουμε την ενασχόλησή μας με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα (για παράδειγμα, μιλώ στο κινητό και κόβω με το μαχαίρι σαλάτα, ή οδηγώ και μιλώ στο κινητό)
 • Διατηρούμε τον αυτοέλεγχο μας ή ακόμα και κάποιες αποστάσεις ασφαλείας στις επικοινωνίες που εντέλει θα οδηγούνται σε ένα έντονο / συναισθηματικό «ξέβρασμα» απωθημένων του παρελθόντος. Κρατάμε κατά νου ότι τα λόγια που θα ειπωθούν αυτό το διάστημα θα είναι «καταπέλτης»
 • Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για σκέψη, περισυλλογή, αναθεώρηση και απολογισμό.
 • Καταγράφουμε αυτό το διάστημα τις σκέψεις μας, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά αρνητικές ή να επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Η καταγραφή τους θα μας βοηθήσει στον εντοπισμό, στην αναγνώρισή τους και στην εύρεση της πηγής τους, γεγονός που θα μας βοηθήσει εντέλει στην κάθαρση μας από κάθε τι αρνητικό.
 • Ακούμε την φωνή της διαίσθησής μας που μας δίνει σημαντικά μηνύματα
 • Αξιοποιούμε το διάστημα αυτό για την επίλυση ή και αποκατάσταση  καταστάσεων ή εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

 

Μάθε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από τον αστρολόγο Κώστα Κουρουνιώτη.

 

 

 

Γυναίκα

Με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

γυναίκα ζώδια

Με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο εύθικτο, παρορμητικό και αυθόρμητο. Είναι ανυπόμονος και γι’ αυτό δεν αντέχει τους αργοκίνητους ανθρώπους. Δεν θέλει και πολύ για να νευριάσει, πιάνεται και από μια ασήμαντη λεπτομέρεια και όποιον πάρει η μπάλα. Θέλει να είναι ο αρχηγός. Δεν ακολουθεί τις αποφάσεις των άλλων. Θέλει να ξέρει τα πάντα και να παίρνει αυτός τις οριστικές αποφάσεις. Είναι ελεύθερος και δεν του αρέσει να τον ελέγχουν ή να του κάνουν σκηνές ζήλιας ή να τον περιορίζουν. Μην του μιλάς όταν είναι εκνευρισμένος.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.

Μη του τα δίνεις όλα, άφησε τον να σε κατακτήσει εκείνος χωρίς να θίξεις τον εγωισμό του. Πες του τις αντιρρήσεις σου με μέτρο γιατί με τις πολλές θα εκνευριστεί. Του αρέσει να έχει δίπλα του ανθρώπους με προσωπικότητα, τους εκτιμά ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπά τις ήρεμες ερωτικές σχέσεις. Του αρέσει η αρμονία και αποφεύγει τους καβγάδες. Τις περισσότερες φορές θα τσακώνεσαι μόνη σου! Δεν εκτιμά το ψέμα, την κοροϊδία, την προδοσία, γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Είναι κτητικός και δεν του αρέσει να χάνει πράγματα και ιδιοκτησίες. Ο έρωτάς του έχει διάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχεις δέσει. Οι αποφάσεις του αργούν να ωριμάσουν στο μυαλό του.

Αν νιώσει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, τότε η ηρεμία γίνεται ένα μακρινό όνειρο. Είναι τόσο πεισματάρης που δύσκολα θα τα ξαναβρείς μαζί του. Προσπάθησε να μην τον φτάσεις ποτέ στα όριά του, καθώς διαθέτει πολύ υπομονή, γιατί η έκρηξη που θα κάνει θα είναι μεγάλη. Άμα ξεχειλίσει το ποτήρι, βγάζει όλα τα νεύρα και τα απωθημένα που έχει. Άφησέ τον για μέρες να σκεφτεί και να χαλαρώσει.

Έχει υπέροχη μνήμη, έναν καβγά θα τον θυμάται για πολύ καιρό. Πρόσφερέ του ένα γεύμα, στείλε του λουλούδια ή ένα γλυκό μήνυμα, ζήτα του συμβουλές και πες του πόσο πολύ τον εμπιστεύεσαι. Πες του τα παράπονά σου με ωραίο τρόπο χωρίς γκρίνιες. Να είσαι ευχάριστη μαζί του, θα το εκτιμήσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος αγαπά τα καβγαδάκια και τις αντιπαραθέσεις. Μην στενοχωριέσαι! Την άλλη μέρα, θα τα έχει όλα ξεχάσει. Τσακώνεται και για κάτι απλό, καθημερινό, τύπου δεν θέλεις να βγούμε με φίλους, γιατί δεν μου μιλάς.... Είναι ελεύθερο άτομο και δεν δεσμεύεται εύκολα. Θα το κάνει όταν και άμα θέλει. Η τάση του να μην θέλει να χάσει την ανεξαρτησία του προκαλεί καβγάδες. Χρησιμοποιεί ότι επιχείρημα υπάρχει για να τα φέρνει όλα υπέρ του. Και δίκιο να έχεις, στο τέλος θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι και θα βγεις εσύ ο φταίχτης.

Οι συχνοί καβγάδες τον κάνουν να βαριέται. Δεν εξωτερικεύει εύκολα το θυμό του αν και στενοχωριέται πολύ. Δεν δείχνει ποτέ πόσο πληγώθηκε και εκνευρίζεται όταν δεν του δίνεις σημασία. Χαλάρωσέ τον βγαίνοντας έξω μια βολτούλα με ευχάριστους φίλους. Δώσε την απαραίτητη προσοχή όταν μιλάει. Μην τον πεις ποτέ ανώριμο, μην τον περιορίζεις και μην του λες ότι η ζωή του είναι χαώδης.

Μην τραβάς το σκοινί γιατί γίνεται σαρκαστικός και σκληρός. Μίλα του για εκπλήξεις, περίεργα πράγματα, πες του ανέκδοτα. Πήγαινε μαζί του θέατρο, σινεμά ή σε κάτι καλλιτεχνικό. Θέλει δίπλα του έξυπνα και πνευματώδη άτομα. Αγαπά την επικοινωνία, τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ακόμα και αν καταλήγουν σε διαφωνίες.

Διάβασε ακόμη: Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι παρεξηγησιάρης, ευαίσθητος και η γκρίνια του προκαλεί συχνά καβγάδες. Ξεσπάει με κλάματα και υστερίες. Είναι ανασφαλής και αναζητά συνεχώς το ενδιαφέρον του συντρόφου του. Δεν θέλει να νιώθει απομονωμένος και παραμερισμένος. Δεν του αρέσει να τον κριτικάρουν ή να τον κοροϊδεύουν. Δεν του αρέσει επίσης η εκμετάλλευση, κυρίως η ηθική. Δεν ξεχνάει ποτέ τι του είχες κάνει στο παρελθόν.

Έχει συχνά συναισθηματικές εναλλαγές. Μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα και μην φτάνεις στα άκρα γιατί πληγώνεται πολύ. Πες του γλυκόλογα, ηρέμησέ τον, δείξε του πόσο πολύ τον αγαπάς. Δεν συγχωρεί εύκολα επαναλαμβανόμενα σφάλματα. Θα τα σπάσει όλα. Αργεί να θυμώσει αλλά αν αυτό συμβεί, γίνεται παγόβουνο. Κάνε του ένα δώρο, ζήτα του συγγνώμη, ακόμα και αν έχει άδικο.

Έχει την ανάγκη να ξέρει ακριβώς τα συναισθήματά σου. Χρειάζεται επιβεβαίωση, θέλει να ξέρει πόσο σπουδαίος είναι για εσένα. Χάιδεψέ τον, μοιράσου μαζί του όλα σου τα προβλήματα και άφησέ τον να προχωρήσει εκείνος τη σχέση γιατί αν δεν έχει αποφασίσει, θα κομπλάρει και θα κλειστεί στον εαυτό του.

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι είναι πολύ εγωκεντρικό και τσακώνεται συχνά. Έχει έντονα συναισθήματα και πάθος με αποτέλεσμα όταν καβγαδίζει να τον ακούει όλος ο κόσμος αλλά ευτυχώς για πολύ λίγο. Δείχνε του συνέχεια πόσο σημαντικός είναι για εσένα, θαύμαζέ τον, επιβράβευσέ τον. Μην τον συγκρίνεις ποτέ με άλλους, μην του μιλάς άσχημα μπροστά σε τρίτους, μην τον μειώνεις, μην του μιλάς απότομα. Θα σε φάει ζωντανό αν τον απατήσεις.

Θα μετανιώσεις πικρά αν ξεχάσεις τη γιορτή του ή τα γενέθλιά του. Μην του πας ποτέ κόντρα. Χειρίσου τον με διπλωματία και φέρε τον στα νερά σου λέγοντάς του ότι σου είναι απόλυτα απαραίτητος. Μην του δίνεις σημασία όταν νευριάζει, θα του περάσει. Θέλει να τον εκτιμάς και να μην αμφισβητείς την αξία του. Μην τον επικρίνεις. Θέλει να αισθάνεται αρχηγός και προσβάλλεται εύκολα. Οι άσκοποι καβγάδες τον κουράζουν.

Πες του πόσο τον ζηλεύουν όλοι γι’ αυτό που είναι, κάνε του ένα ακριβό δώρο, ζήτα του τις συμβουλές του για τα προβλήματά σου, θαύμαζέ τον, εκθείασε τα χαρίσματά του, επικρότησε τα λόγια του ακόμα και αν αυτά που λέει είναι λίγο υπερβολικά. Θέλει να τον έχεις στην κορυφή, να τον διασκεδάζεις και να έχεις πάντα την κατάλληλη εμφάνιση για να μπορεί να σε επιδεικνύει στους φίλους του. Μην δυσανασχετείς επίσης αν τον φλερτάρουν γιατί είναι ο καλύτερος και το αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι κτητικός, απαιτητικός, παραπονιάρης και ασκεί σκληρή κριτική με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθημερινοί καβγάδες. Ζητά οργάνωση, τάξη και συνέπεια. Σιχαίνεται τη βρομιά και την ανοργανωσιά. Γι’ αυτό λοιπόν, μην μετακινείς αντικείμενα, μην δημιουργείς αταξίες για να υπάρχει ηρεμία. Είναι περίεργος άνθρωπος με όλο τον κόσμο, όχι μόνο με εσένα. Θα πρέπει να υποχωρείς και να μάθεις να μην πληγώνεσαι από τα σκληρά του λόγια. Άφησέ το να προσπεράσει.

Ενοχλείται όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κάποιον. Δεν του αρέσει να σπαταλάει χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Δεν αντέχει άτομα που κλαίγονται αδικαιολόγητα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν θέλει να πληρώνει τα σπασμένα κανενός. Μην τον υποτιμάς γιατί θα σου τονίσει σκληρά και ωμά όλα σου τα λάθη.

Αναγνώρισε το φταίξιμό σου, πες του πως θα αλλάξεις συμπεριφορά και θα τον πείσεις. Αγόρασέ του κάτι πρακτικό για το σπίτι. Συζήτησε έξυπνα μαζί του, εγκεφαλικά. Αντάλλαξε μαζί του δημιουργικές ιδέες και μην τον πιέζεις αν δεν έχει αποφασίσει για κάτι!

Διάβασε ακόμη: Εσύ αντέχεις την αλήθεια; Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία, είναι διπλωμάτης, ευγενικός και μισεί τους καβγάδες. Μάλλον μόνη σου θα τσακώνεσαι! Κάνε διάλογο μαζί του. Δεν είναι νευρικός και αν φωνάξει, θα το κάνει για λίγο. Δεν του αρέσουν οι φωνακλάδες, οι ακατάστατοι, οι αδιάκριτοι, οι επικρίσεις, οι φαντασμένοι, οι αλαζόνες, οι θρασείς. Αγαπά την ηρεμία, και τον πολιτισμό. Θέλει ενδιαφέρον, να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και σέβεται τις απόψεις των άλλων.

Θα περάσεις υπέροχα μαζί του αν του δείξεις ότι είναι ο βασιλιάς της καρδιάς σου. Κρατάει πράγματα μέσα του, κάνει υπομονή αλλά αν εκφραστείς άσχημα ή τον βρίσεις, τότε το ποτήρι ξεχειλίζει και γίνεται μια έκρηξη που δεν τη φαντάζεσαι. Μην δείξεις αχαριστία, μην τον αδικήσεις γιατί θα τον κάνεις ταύρο εν υαλοπωλείο. Ένας μεγάλος καβγάς μπορεί να τον οδηγήσει και σε χωρισμό και μετά ούτε κουβέντα για συμφιλίωση.

Όταν θυμώνει, τα λόγια του είναι αιχμηρά και κοφτά. Χάρισέ του ένα σπάνιο βιβλίο, ένα ωραίο κόσμημα, ένα εισιτήριο για μια κοινωνική εκδήλωση. Πες του πόσο in είναι το ντύσιμό του και πόσο καλά γνωρίζει τα πράγματα. Ανέβασέ τον και ίσως να τα καταφέρεις να τον ηρεμήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζηλιάρης και οι καβγάδες, αν και παράλογοι, είναι συχνοί γι’ αυτόν. Καταλήγουν σε ένα παθιασμένο κρεβάτι συνήθως και εκεί ξεχνούν το λόγο που καβγαδίσανε. Ζηλεύει το παραμικρό και τα νεύρα του είναι έντονα και έχουν διάρκεια. Μην τον προκαλείς γιατί μπορεί να γίνει βίαιος και να τα κάνει όλα άνω-κάτω. Δημιουργεί σενάρια στο μυαλό του και η μοναδική σωτηρία είναι ο δυνατός ερωτισμός που υπάρχει μεταξύ σας.

Αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη του, τότε ο μοναδικός δρόμος είναι ο χωρισμός και η εκδίκηση. Η οργή του είναι αδυσώπητη και την εκφράζει εκεί που δεν την περιμένεις. Δείξε του αγάπη, αφοσίωση και ειλικρίνεια. Μην τον κάνεις να ζηλεύει, μην του λες τι έκανες με άλλους συντρόφους, μην αλλάζεις τη στάση σου απέναντί του, μην τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις και μην του βάζεις όρια. Πες του πως έχει δίκιο.

Χάρισέ του περίεργα βιβλία, κίνησέ του το ενδιαφέρον. Θέλει αντάξιους αντιπάλους, δυνατούς, φιλόδοξους, ειλικρινείς, αυθεντικούς. Μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι γιατί θα το καταλάβει και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Μην τον προσβάλλεις, μην τον ειρωνεύεσαι. Δεν είναι εύκολος άνθρωπος, ούτε αναζητά τα εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν δημιουργεί καβγάδες για ανόητους λόγους. Αν το κάνει, θα γίνει πολύ νευρικός και υπερβολικός, τόσο που θα σε ξαφνιάσει. Δεν αγαπά τη δέσμευση. Προτιμάει να βγαίνει με παρέες. Μην αντιδράς άσχημα γι’ αυτό. Αν παραβιαστεί η ελευθερία και η ανεξαρτησία του ξεσπά και σηκώνεται και φεύγει για να ηρεμήσει. Συνεχόμενοι τσακωμοί για τους ίδιους λόγους τον κάνουν και βαριέται. Σε μπερδεύει.

Σκαρφίζεται κάτι για να νευριάσει και να ξεσπάσει για κάτι άλλο. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Μην τον αποκαλείς ιδεαλιστή. Απεχθάνεται τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αναστολές, όσους αμελούν το περιβάλλον, τους θρασείς που αγνοούν, τους απατεώνες, τους κουτοπόνηρους, τους μικρόψυχους. Δεν είναι όμως βίαιος. Χάρισέ του ένα ζωάκι, μιλήστε για ταξίδια, πηγαίνετε βόλτες.

Μην του δημιουργείς την αίσθηση ότι είναι φυλακισμένος. Άφηνέ τον να παίρνει πρωτοβουλίες. Μην τον καταπιέζεις, μην του ζητάς να εκφράζει συνεχώς συναισθήματα. Να είσαι ευχάριστη και ανέμελη μαζί του και όπου βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως βάζει πάνω απ’ όλα τη λογική και προσπαθεί να υποστηρίζει τον εαυτό του με λογικά επιχειρήματα. Δεν καβγαδίζει εύκολα, δεν φωνάζει, δεν χάνει την ψυχραιμία του. Αν το κάνει, γίνεται σκληρός και ψυχρός, τόσο που δεν θα το ξεχάσεις εύκολα. Θα σε κολλήσει στον τοίχο με τα λόγια του. Δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, δουλεύει πολύ, τα δίνει όλα στην καριέρα και εσύ μπορεί να νιώσεις παραμελημένη και να γκρινιάζεις.

Αν δείξεις ανωριμότητα και ανευθυνότητα, αν του ζητάς παράλογα πράγματα, θα εξοργιστεί. Απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αν τσακωθείτε, πλησίασέ τον τρυφερά, όσο ψυχρός και αν είναι, συζήτησε μαζί του χαλαρά και όλα θα λυθούν. Είναι πειθαρχημένος, αγαπά τον διάλογο και τα επιχειρήματα. Η συζήτηση του διώχνει τις εντάσεις και την πίκρα. Είναι άνθρωπος του μέτρου. Δεν αντέχει την επιπολαιότητα, την απερισκεψία, τις εξυπνάδες. Θέλει να τον αντιμετωπίζουν σοβαρά και να συναναστρέφεται με σοβαρούς ανθρώπους.

Μίλα του ειλικρινά, ζήτα του συγγνώμη ακόμα και αν έχεις δίκιο, πες του πως θα σκεφτείς τα λόγια του. Πηγαίνετε μια βόλτα όπου θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Φρόντισε να είσαι ακριβής σε όσα λες και σε όσα κάνεις και να του προσφέρεις ποιότητα. Ρώτα τον για την επαγγελματική του πρόοδο. Θα το εκτιμήσει!

Διάβασε ακόμη: Τα ζώδια που σε συμπληρώνουν! Ποια ζώδια σχηματίζουν εξάγωνο με το δικό σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, επαναστάτης και αυθόρμητος. Δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του και ξέρει καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Θέλει να προκαλεί ζήλιες. Φλερτάρει και θέλει να γεύεται συνεχώς τις χαρές της ζωής και την ελευθερία. Αυτό προκαλεί τσακωμούς καθώς και η τάση του για ασυνέπεια.

Μην του βάζεις όρια και κανόνες γιατί θα φύγει. Όταν φωνάζει, τον ακούει όλος ο κόσμος αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ. Όσο είναι θυμωμένος, δεν ξέρει τι λέει. Θα ξεφουσκώσει και θα γίνει ένας άλλος άνθρωπος μετά. Δεν θα θυμάται ούτε καν το λόγο που θύμωσε. Δεν του αρέσει να κακολογούν τους φίλους του. Προσπαθεί να είναι υπεύθυνος και να βγαίνει και από πάνω. Μην του δείχνεις τις προθέσεις σου πάντα.

Πρέπει να τον γοητεύσεις πρώτα πνευματικά και τότε δεν θα τον ενδιαφέρει ούτε η εμφάνισή σου. Πρέπει να έχεις ενδιαφέροντα, περιπετειώδεις διαθέσεις, εξυπνάδα, επινοητικότητα χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείς να τον τυλίξεις. Μην τον καταπιέζεις, μην τον ζηλεύεις, μην τον ελέγχεις. Πρόσφερέ του ένα γεύμα σε ένα ωραίο ρεστοράν και οργάνωσε συνάντηση με τους φίλους του. Θα σε λατρέψει!

ΙΧΘΥΕΣ

Το Ψαράκι είναι υπερπροστατευτικό, καταπιεστικό και δημιουργεί εντάσεις. Ξεσπάει σε κλάματα, υστερίες, κάνει σοβαρές δηλώσεις αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ. Οι μικροί καβγάδες γι’ αυτόν είναι σαν μικροί χωρισμοί. Ξεσπά πολλές φορές σε ανύποπτο χρόνο και σε ανθρώπους που δεν του φταίνε. Δεν του αρέσει να τον παραμελούν γιατί νιώθει δυστυχισμένος. Δεν θέλει να τον παρακάμπτουν. Είναι ευαίσθητος. Μην ξεχνάς ποτέ τα γενέθλια ή τη γιορτή του.

Είναι καλοσυνάτος, όμως, όταν οργιστεί βγάζει τους άλλους εκτός εαυτού. Ξεσπάει με το παραμικρό μεγαλοποιώντας τα λόγια που είπες. Παρερμηνεύει τις καταστάσεις εύκολα. Αν τσακωθείς μαζί του, πάρε τον μια αγκαλιά και πες του πόσο τον αγαπάς, πως δεν μπορείς λεπτό χωρίς αυτόν. Πήγαινέ τον για χορό, χάρισέ του cd, γράψε του μηνύματα αφού έχει πρώτα ηρεμήσει.

Μίλα του για αστρολογία, ψυχολογία, γίνε τρυφερή και κάντον να αισθανθεί ασφαλής. Να αισθανθεί ότι είσαι ασπίδα προστασίας στην δύσκολη καθημερινότητα. Χαμογέλασέ του, πες του τα βάσανά σου. Θα σε καταλάβει γιατί οι αδικημένοι και οι πικραμένοι άνθρωποι τον έλκουν.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ταντρικό σεξ

Πώς θα τρώω υγιεινά ενώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι;

Squid game: Πώς εξηγείται το παγκόσμιο φαινόμενο

ESPA BANNER