Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ανάδρομος Ερμής: Παλιοί έρωτες αναβιώνουν! Έρχονται έντονες και μοιραίες καταστάσεις!

Image
anadromos_ermhs_erotas.jpg
 clock 10:47 | 14/05/2016 writer icon newsroom ekriti.gr

Αυτές τις μέρες νοιώθουμε όλοι κάτι διαφορετικό να συμβαίνει στην ζωή μας.
Το παρελθόν και πρόσωπα που ανήκουν σε αυτό  ξαναπαρουσιάζονται αυτή την χρονική περίοδο και μας αναστατώνουν την ζωή.
Υπάρχει γενικά ένα πισωγύρισμα καταστάσεων και στασιμότητας, ενώ οι σκέψεις μας θα έχουν μία τάση επαναπροσδιορισμού.
Ποιο αναλυτικά θα δούμε σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή έως τις 21 Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ
Με  τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο επηρεάζοντας τον τομέα που αφορούν τα οικονομικά σας θα είναι το «φλέγον» ζήτημα που σου προκαλεί ανησυχία αλλά και σύγχυση ...  Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις / αναβολές αλλά και μπερδέματα στις δοσοληψίες σας. Τα επαγγελματικά ραντεβού μπορεί να ακυρώνονται και να αναστατωθούν κάποια πλάνα που τα θεωρούσατε δεδομένα και σίγουρα. Ωστόσο, κοντά στις 13 Μαΐου μπορείς να είστε κερδισμένοι από μία επαγγελματική υπόθεση, η οποία είχε ξεκινήσει από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις του χτες και να κάνετε βασικούς επαναπροσδιορισμούς. Αλλάζετε και σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες, αρκεί να προσέξετε τις επιλογές σας και να κινηθείτε σε κάποιες περιπτώσεις με σύνεση ... Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα αλλά και την Αφροδίτη, μπορούν να σας ανταμείψουν τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά.  Ξεκαθαρίσματα αλλά και επανασυνδέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών ...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής ο κυβερνήτης του ζωδίου σας κινείται αυτό το διάστημα ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου και νοιώθετε ένα κλείσιμο στον εαυτό σας ενώ θα έχετε περισσότερο την ανάγκη να απομακρυνθείτε, να σκεφτείτε και να ανασυγκροτηθείτε ... Το διάστημα που ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος,  πρέπει να προσέχετε περισσότερο τα λόγια, τις μετακινήσεις και τις υπογραφές σας... Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσετε πιο λογικά και πρακτικά κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν θα σας προβληματίσει  έντονα αυτή τη φορά, απεναντίας διανύετε ένα διάστημα, που θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα σας δίνετε η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε μία σταθερή σας σχέση!  Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι αρκετά πιθανό να  υπάρχουν εξελίξεις με κάποιο άτομο που είχατε γνωρίσει στο παρελθόν. Βέβαια οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο εύκολες έως ότου αποφασίσετε και οι δύο την μεταξύ σας ένωση.

ΛΕΩΝ
Το διάστημα αυτό θα επικεντρωθείτε στον τομέα της καριέρας, της προβολής και των βασικών στόχων που έχετε για τη ζωή σας  ... Κάποια εργασιακά σχέδια από το παρελθόν θα μπουν στο στάδιο της υλοποίησης. Βέβαια θα υπάρξουν και βασικές καθυστερήσεις σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, που θα σας προβληματίσουν και θα είναι όμως αρκετά προσωρινές και με κάποια προβλήματα του ελλοχεύουν ... Επίσης  μην σας φανεί περίεργο αν μέσα στις ημέρες του Μάη, αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι κάποιους στόχους και όνειρα που είχατε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τις 28 Απριλίου ως και τις 21 Μαΐου , ωστόσο αυτές τις μέρες δεν θα υπάρξουν τόσες αναβολές και μπερδέματα όπως σε άλλες χρονικές περιόδους.  Το διάστημα αυτό λοιπόν, θα έρθετε σε επαφή και θα συναντήσετε άτομα που είχατε καιρό να δείτε. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν επαφές και συμφωνίες με εξωτερικό. Επίσης θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις επαγγελματικές και να έχετε οικονομικά οφέλη από αυτές. Σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά, θα σας κάνουν να πιστέψετε στο αύριο και να αφήσετε πίσω  μία δυσάρεστη περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Οι οικονομικές υποχρεώσεις σας που υπάρχουν, σας πιέζουν αρκετά, το ίδιο συμβαίνει και με  τα φορολογικά, τα νομικά και όλα όσα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα... Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου κάποιες υποθέσεις σας καθυστερούν και σας πιέζουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν... Θα μπορέσετε να έχετε ανακούφιση για θέματα οικονομικά που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις υποχρεώσεις τρίτων ατόμων.  Επιπλέον αυτό το διάστημα, θα νοιώσετε κάποια έλξη με άτομο που γνωρίζετε από τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών. Ωστόσο θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί θα υπάρχει σύμμαχο σας η Αφροδίτη όπου θα βρίσκεται στην ίδια θέση με τον ανάδρομο Ερμή. Το διάστημα αυτό λοιπόν μπορείτε να έχετε λύσεις, απαντήσεις και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα των προσωπικών σου σχέσεων.  Ότι εκκρεμεί σε προσωπικό επίπεδο θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

ΤΟΞΌΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, είναι γεγονός ότι οι μέρες αυτές γίνονται αρκετά αγχώδεις και απαιτητικές με τα εργασιακά σας θέματα.  Να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό στις μέρες που ακολουθούν και να  φροντίσετε να αφιερώσετε χρόνο ισάξιο τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Παράλληλα κάποιες σκέψεις  που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση, μπορούν σιγά και σταθερά να μπαίνουν σε εφαρμογή και υλοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεστε σε φάση αναθεωρήσεων κυρίως για τα ζητήματα των αισθηματικών σας. Σε αυτό το τομέα είναι που θα έχετε απαντήσεις για θέματα που σε προβλημάτισαν στο παρελθόν και θα μπορέσετε στη συνέχεια να κάνετε μία νέα αρχή που θα έχει επιτυχία. Ακόμα και μία επανασύνδεση, είναι μέσα στα πλάνα των ημερών που ακολουθούν. Συναντήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες με το ερωτικό σας παρελθόν ευνοούνται πάρα πολύ. Παράλληλα και οι νέες ερωτικές γνωριμίες – για σας που είστε αδέσμευτοι  μπορούν να σας δώσουν χαρά. Μην βιαστείτε όμως να αποφασίσετε για την πορεία  μία γνωριμίας που θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο....

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, δείξτε παραπάνω την προσοχή σας στο σπίτι και τις απροσεξίες που μπορεί να προκαλέσουν μικροατυχήματα μέσα σε αυτό. Επίσης τον  τρόπο που διαχειρίζεστε με λόγια κάποιες καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια σας. Το πείσμα και η επιμονή, δεν οδηγούν πάντα σε καλά αποτελέσματα και υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ωστόσο  το διάστημα αυτό σου δίνονται οι ευκαιρίες να αποκαταστήσετε κάποια προβλήματα με ένα μέλος της οικογένειας που είχατε βρεθεί σε ρήξη. Παράλληλα θα έχετε εξελίξεις για υποθέσεις που αφορούν την εργασία και τα εισοδήματα σας 

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχουν συζητήσεις που δεν μπορέσατε να κάνετε, μηνύματα που δεν πήρατε ή χάθηκαν και απαντήσεις που περιμένατε να έρθουν, αλλά δεν φάνηκαν ποτέ. Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδανικό για να επαναπροσδιορίσετε κάποιες σκέψεις ή αποφάσεις του παρελθόντος, ενώ θα  έχετε συζητήσεις για θέματα υλικής σταθερότητας.  Τα αισθηματικά σας, θα ευνοηθούν αρκετά. Ωστόσο, δεν θα λείψουν τα μπερδέματα, που τις περισσότερες φορές θα οφείλονται σε λάθος συνεννοήσεις...  Προσέχετε περισσότερο στην οδήγηση, και το μεταφορικό σας μέσο. Μην υπογράψετε έγραφα που δεν έχετε ελέγξει αρκετά και με σύνεση.

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Πηγή

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2022 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis