Γυναίκα

Σπίτι

Έτσι θα καθαρίσετε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το καλοριφέρ σας

ae172387.jpg

Το καλοριφέρ πρέπει πάντα να διατηρείται καθαρό για να έχει καλύτερη απόδοση και φυσικά να δείχνει πιο όμορφο και περιποιημένο. Πώς, όμως, θα καθαρίσετε το καλοριφέρ σας;

Ξεκινήστε από το σκούπισμα Πάρτε την ηλεκτρική σκούπα και προσπαθήστε να μαζέψετε με αυτήν όσο το δυνατόν περισσότερη σκόνη και βρωμιά.

Συνεχίστε με ξεσκόνισμα Πάρτε ένα μακρύ κοντάρι και τυλίξτε γύρω του πανάκια με απορρυπαντικό. Δέστε με αυτοκόλλητη ταινία και βυθίστε το κοντάρι στο πίσω μέρος του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε. Προσέξτε να στρώσετε μια πετσέτα στο πάτωμα για να πέσει όλη η σκόνη στην πετσέτα και να μην λερώσετε το χαλί ή το πάτωμά σας.

Καθαρίστε τις λεπτομέρειες Πάρτε έναν κουβά και γεμίστε με ζεστό νερό. Προσθέστε σαπούνι και βουτήξτε μέσα ένα ξεσκονόπανο ή ένα βαμβακερό ύφασμα. Σκουπίστε όλες τις επιφάνειες του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε καλά. Μόλις τελειώσετε περάστε όλο το καλοριφέρ με στεγνό πανί. Πλύντε και τους τοίχους πίσω από το καλοριφέρ με σαπούνι και νερό.

Καθαρίστε εσωτερικά Πάρτε έναν χάρακα και τυλίξτε ένα πανάκι γύρω από αυτόν. Βυθίστε τον χάρακα σε κάθε χαραμάδα που έχει το καλοριφέρ στο πάνω μέρος του. Συνεχίστε σε κάθε χαραμάδα μέχρι να καθαριστούν όλες.

Πηγή: spirossoulis.com

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

γυναικα-χαρα-ζωδια.jpg

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Αρκετές υποχρεώσεις σε δουλειά και προσωπική ζωή που σαφώς έχουν και θετικότατο κομμάτι. Αρκεί να μην δυσανασχετείς που δεν κάνεις κάτι άλλο.

Ταύρος
Η οργάνωσή σου αποδίδει ευχάριστα σε επίπεδο προοπτικών, επιμόρφωσης, συγγενών, αν και κάποια αναστάτωση που δεν κλείνεις άλλες υποθέσεις, μένει.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να εκτιμήσεις το συναισθηματικό και οικονομικό συν από τις σχέσεις σου, έστω κι αν δεν το ελέγχεις απολύτως ή δεν συμφωνεί με τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Οι εξελίξεις της ρουτίνας και της δουλειάς μάλλον θετικά λειτουργούν για τη σχέση και τις συνεργασίες σου, έστω κι αν σου θυμίζουν ό,τι θέλεις και δεν κάνεις.

Λέων
Εκεί που σου φτιάχνουν τη μέρα, εκεί σε φορτώνουν με λίγες ακόμη αγγαρείες κι ο λόγος είναι για παιδιά, δημιουργικά πρότζεκτ και έρωτα. Δεν είναι χάσιμο χρόνου.

Παρθένος
Κάτι σαν να ρυθμίζεται καλύτερα μέσα σου και στο σπίτι με θετικό αντίκτυπο στα ερωτικά σου, όπως και στην δημιουργικότητά σου. Άφησε τώρα το παραπάνω.

Ζυγός
Με ανάμεικτα αποτελέσματα οι κουβέντες της ημέρας, ιδιαίτερα στο σπίτι. Καλό είναι να αποφύγεις την επιθετικότητα με το γάντι.

Σκορπιός
Κρύο-ζέστη όσα συζητάς για χρήματα ή για αυτά που έχεις ανάγκη, αφού σίγουρα κάτι θετικό βγαίνει, αλλά μάλλον οχι αυτό που περίμενες.

Τοξότης
Είτε είναι παραπάνω χρήματα, είτε είναι μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, δεν υπάρχει λόγος να σου βγει σε τσιγκουνιά, ούτε σε τεμπελιά.

Αιγόκερος
Ωραίο πράγμα να έρχονται τ’ αποτελέσματα από κάτι που έκανες επιτέλους, αν και σίγουρα δεν είναι αιτία να τους ζαλίσεις όλους γύρω σου γι’ αυτόν τον λόγο.

Υδροχόος
Κάποια από τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια οδεύουν προς κλείσιμο, όμως αυτό δεν είναι λόγος να μην μιλάς ή να μην βλέπεις κόσμο.

Ιχθύες
Προκύπτουν ωραίες προοπτικές από την δουλειά ή τον κοινωνικό σου κύκλο για τις οποίες ίσως αξίζει να δώσεις και το κάτι παραπάνω.