Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου: «Είναι χυδαίο… Είμαι παντρεμένη και μάνα!»

251012152615_5480_625_aa.jpg
 clock 09:00 | 25/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU, μίλησε και αποκάλυψε για το αν την φλερτάρουν οι άντρες, το λόγο που πιστεύει ότι την έχουν ταυτίσει με το σεξ και αν έχει μετανιώσει για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις που έχει κάνει.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής  της:

-Γιατί σε έχουν συνδυάσει με το σεξ;
Γιατί απλώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω ενδοιασμούς όταν με ρωτάνε κάτι, θα σ’ το απαντήσω αλλά με το δικό μου τρόπο. Μη με παρουσιάσεις, όμως, μια άλλη προσωπικότητα γράφοντας κάτι άλλο. Ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να φωτογραφίσω τη γάμπα μου και να ανεβάσουν θέματα με τίτλους “Δείτε την αισθησιακή φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου!”… Είναι χυδαίο γιατί είμαι παντρεμένη και μάνα!
 

35.jpg

35.jpg, by mariak

-Υπάρχουν ακόμα άντρες που σε φλερτάρουν;
Ναι. Όλα υπάρχουν σ’ αυτήν τη ζωή. Μπροστά στον Γιάννη όχι, γιατί δεν τους αφήνει και τα περιθώρια!

-Έχεις μετανιώσει για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις που έχεις κάνει;
Καθόλου!

-Ανησυχείς ως μητέρα μην πουν κάτι γι’ αυτές τις φωτογραφίες στην Ισμήνη;
Καθόλου. Προσέχω, όμως, και είναι λογικό. Είναι 7,5 χρόνων και είναι απολύτως φυσιολογικό να μη θέλω να αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Δεν μετανιώνω. Ό,τι κάνω είναι μετά από πολύ σκέψη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis