Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Τζένη Διαγούπη: «Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει;»

diagoupi179-682x384.jpg
 clock 13:00 | 18/09/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Τζένη Διαγούπη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχτηκε υβριστική επίθεση από έναν οδηγό στο κέντρο της Αθήνας.

«Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε “Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light.” Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω.
Ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ. Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την  τρώω και την τυρόπιτα.

Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε», είπε χαρακτηριστικά 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis