Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του πριν πεθάνει

καρράς
 clock 20:00 | 06/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο αείμνηστος καλλιτέχνης στην αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα.

 «Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν “θα το βάλεις στη βιογραφία όταν θα έχει φύγει”. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄ αγαπώ”», ανέφερε.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του», πρόσθεσε

Διαβάστε επίης 

Γιάννης Κότσιρας: "Θαυμάζω πολύ τους ράπερ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis