Gossip - LifeStyle

Τα αδέρφια Βαρουξή συνευρέθηκαν διαδοχικά με μία κοπέλα χωρίς να ξέρει ότι ο ένας είναι δύο

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής που συμμετείχαν στο “Big Brother” βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” 

Mάλιστα, μία ερώτηση που  τέθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής ήταν: “Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;”.

«Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης", απάντησε ο Χρήστος με ενθουσιασμό.

Απάντησαν χαλαρά, γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Ουσιαστικά παραδέχτηκαν ότι την εξαπάτησαν, παραπλανώντας την. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για την οποίον δεν έχει συναινέσει.

Μάλιστα, ο Χρήστος για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους απάντησε μέσα από τα σόσιαλ μίντια: «κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Η απάντηση των διδύμων
Η απάντηση των διδύμων

Διαβάστε επίσης Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση της Κρητικιάς για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή

Gossip - LifeStyle

ΜasterChef: Αποχώρησε ο Κρητικός από το παιχνίδι

yourtipstergr-new-cover-photo-14-3.jpg

Σκληρή μάχη έδωσαν στο MasterChef o Ιωάννης, ο Διονύσης κι ο Κωστής για να εξασφαλίσουν μία θέση το παιχνίδι.

Οι τρεις τους έπρεπε να δημιουργήσουν ένα αλμυρό κι ένα γλυκό πιάτο, πιστό αντίγραφο των δίδυμων αδελφών Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη και ο πρώτος που ανέβηκε στον εξώστη με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες είναι ο Ιωάννης.

Με την διαφορά στην βαθμολογία ανάμεσα στον Διονύση και στον Κωστή να είναι εμφανής, ο δεύτερος ήταν τελικά αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου από τον μαγειρικό διαγωνισμό αποσπώντας αρκετούς 5 ή 6 βαθμούς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. 

 «Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα.», ήταν τα λόγια του Κρητικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο μεγάλος χαμός, ο πόλεμος, η φυλακή