Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και οι γιατροί την κράτησαν για να της κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.
Φίλη της μίλησε στην εκπομπή Πρωινό εξηγήσε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της.
«Η κυρία Σαπουντζάκη είναι πολύ καλά. Την Κυριακή το βράδυ είμαστε με φίλους στο σπίτι και ένιωσε μία αδιαθεσία. Είδα ότι έπεσε λίγο το οξυγόνο, γύρω στο 82. Μίλησα με τον γιατρό της και μου είπε προληπτικά να την πάω στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και την κράτησαν για τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνουν. Είναι πολύ καλά. Παρασκευή - Σάββατο θα γυρίσει στο σπίτι της. Οι γιατροί είπαν ότι η Ζωζώ, όπως λέει και το όνομα της, ζει δύο φορές και είναι μια χαρά. Βγαίνω στην εκπομπή για να διαψεύσω κάποιες εφημερίδες που συσχέτισαν το πρόβλημα υγείας της με το εγκεφαλικό που πέρασε πριν από δύο χρόνια» , δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρινά Ευστρατιάδου.
Διαβάστε επίσης
Κελεκίδου: «Όταν υπάρχουν παιδιά σε μια οικογένεια, θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε»