Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Στεφανίδου: «Μπήκα σε πολύ βαθύ δίλημμα για το αν θα έπρεπε να επιστρέψω στην τηλεόραση»
στεφανδιου
 clock 12:00 | 07/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η  Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή, με το Power Talk στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Πως ήταν ο χρόνος που έμεινες εκτός τηλεόρασης – αν και, από ό,τι κατάλαβα, ασχολήθηκες πιο πολύ από ποτέ με τα sites σας;

Ναι, και ήταν πολύ ωραίος αυτός ο χρόνος. Μπήκα σε πολύ βαθύ δίλημμα για το αν θα έπρεπε να επιστρέψω.

Η προσέγγιση από τον ΣΚΑΪ πότε έγινε;

Με προσέγγισαν σχετικά νωρίς. Έπαιξε ρόλο ο τρόπος που με προσέγγισαν, η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν – γιατί πρότεινα ένα νέο κόνσεπτ και πως το οραματίζομαι, πως θα ήθελα να είναι το σκηνικό -, το γεγονός ότι με εμπιστεύτηκαν ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Ζούλας και βεβαίως η Άλκηστη Μαραγκουδάκη και η Πωλίνα Τόλη, που είχα και τη μεγαλύτερη τριβή. Η Πωλίνα ήταν πολλά χρόνια αρχισυντάκτρια της εκπομπής μου, ενώ την Άλκηστη την ξέρω από τον ΑΝΤ1. Μου έδειξαν έναν σεβασμό, πίστεψαν και στήριξαν αυτό που οραματίστηκα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Σπάνια συμβαίνει αυτό νομίζω.

Συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια. Και ο Χρήστος Κάτσικας, που είναι παραγωγός του ΣΚΑΪ, έδωσε τη μάχη του να στηρίξει αυτό που είχα στο μυαλό μου, και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Είμαστε μια ομάδα που λειτουργήσαμε καλά.

Διαβάστε επίσης 

Κατερίνα Καινούργιου: «Το φετινό καλοκαίρι ήταν από τα πιο δύσκολα της ζωής μου»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis