Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Σμαραγδής για την ταινία «Καποδίστριας»: «Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί»
σμαρ
 clock 20:00 | 06/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και την εισπρακτική επιτυχία μετά την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους.

«Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα εισιτήρια, αν μπορούσα να την έβλεπαν δωρεάν, θα το έκανα. Με ξάφνιασε που έχουν κοπεί σε δύο εβδομάδες 480.000 εισιτήρια, είναι υπερβολικό νούμερο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Υπήρχαν πολλοί δωρητές που δεν ήθελαν να πουν το όνομά τους και βεβαίως η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όλοι αυτοί βοήθησαν την ταινία σαν εθνικό χρέος, να είναι καλά. Χρωστάμε για την ταινία περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί το χρέος.

Δεν έκανα ποτέ τις ταινίες για να πάρω χρήματα, σε καμία ταινία δεν έχω πάρει χρήματα. Στα 5 εκατομμύρια, περίπου το 1 εκατομμύριο είναι η αμοιβή μου. Εάν είχα πάρει αυτό το ποσό, που ήταν η αμοιβή για την ταινία «Καποδίστριας», η ταινία αυτή θα ήταν άλλη», είπε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε επίσης 

Αγνώριστος ο Νίκος Κοκλώνης σε φωτογραφία που δημοσίευσε

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis