Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Σκαρμούτσος: "Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στα 14, για πάρα πολλά χρόνια θεωρούσα ότι είμαι σκουπίδι και ίσως ήμουν"
σκαρμούτσος
 clock 15:00 | 24/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «EQ» και αναφέρθηκε στην περίοδο της εξάρτησής του από τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στη στιγμή που συνελήφθη στην Αμερική.

 «Ξεκίνησα από αρκετά νωρίς στα 14. Από τα 16 -17 ξεκίνησα τα βαριά. Ήταν η κοινωνία τότε, ήταν το ανατρεπτικό, το διαφορετικό, το απαγορευμένο, οπότε εμένα αυτό με έλκυε. Χωρίς να βλέπω τότε τις συνέπειες. Κανείς δεν πιστεύει πως σε διαλύουν αυτά τα πράγματα. Έχασα την πίστη στον εαυτό μου, την αυτοπεποίθησή μου, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Να διαλύεις μόνος σου τον εαυτό σου. Να γκρεμίζεις μόνος σου τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου», εξομολογήθηκε.

«Για πάρα πολλά χρόνια θεωρούσα ότι είμαι σκουπίδι και ίσως ήμουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες: "Φίλε, έχω τη δύναμη, δεν θα το κάνω σήμερα" και μέσα σε δύο ώρες να διαλύεσαι και να παίρνεις οτιδήποτε βρεις», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης 

Παπαθεοδώρου: "Δεν βλέπω το Παρά Πέντε γιατί μου θυμίζει την Ειρήνη Κουμαριανού και στενοχωριέμαι που δεν την έχω δίπλα μου"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis