Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά Δες και αναφέρθηκε στα πρώτα του βηματα στην Αμερική που κατάφερε από σερβιτόρος να γίνει σε.
«Πήγα τυχαία να δουλέψω σε εστιατόριο στην Αμερική γιατί εκεί είναι η πιο εύκολη δουλειά που μπορείς να κάνεις για να βγάλεις λεφτά. Μπήκα στο service. Γιατί είχα αυτό το μεσογειακό ταπεραμέντο που άρεσε πολύ στους Αμερικανούς, αλλά ήμουν νευρικούλης από μικρός. Η αλήθεια είναι ότι κυνήγησα έναν πελάτη στο πάρκινγκ γιατί δεν μου έδωσε μεγάλο φιλοδώρημα. Και μου είπε το αφεντικό μου τότε ότι δεν γίνεται να το κάνεις αυτό. Ήταν ο τύπος που με έτρεχε όλο το βράδυ.
Εκεί στην Καλιφόρνια πληρώνεσαι τον κατώτατο μισθό, αλλά πρέπει υποχρεωτικά ο άλλος να σου δώσει φιλοδώρημα. Οπότε αν κάνει έναν μεγάλο λογαριασμό, το 17% είναι πολύ. Μου λέει το αφεντικό μου τότε, να είναι καλά ο άνθρωπος ότι δεν κάνεις για το service, ή θα πας στη λάντζα, ή θα πας στην κουζίνα", εξήγησε ο ίδιος.
Διαβάστε επισης MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση