Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Πέτρος Γαϊτάνος: "Το ρεπερτόριο των νυχτερινών κέντρων δεν είναι τέχνη"

γαιτανος
 clock 20:00 | 17/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξέφρασε την άποψή του για τη χρήση του Ηρωδείου αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.

«Πώς μπορείς να βάλεις όρια στην έκφραση της Τέχνης; Όμως από την άλλη, τι είναι Τέχνη; Δεν πρέπει να φρουρούνται κάποιοι χώροι και να κρατούν κάποιους κανόνες; Το ρεπερτόριο στα νυχτερινά κέντρα δεν είναι τέχνη. Από την άλλη, ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν το Ηρώδειο μέσα από το Φεστιβάλ; Οι ίδιοι και οι ίδιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε πως θα έπρεπε οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Ηρώδειο να έχουν στενή σχέση με την «πραγματική» τέχνη και ειδικότερα, με την «υψηλή τέχνη».

«Θα πρέπει να υπάρχει μια πιο αξιοκρατική κατάσταση, να υπάρχει εναλλαγή καλλιτεχνών και παραγωγών και να πηγαίνουν άνθρωποι που να έχουν σχέση με την πραγματική τέχνη και αν είναι δυνατόν, την υψηλή», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Τσιμτσιλή: «Ξέρω για δυο εγκυμοσύνες, τη μία την ξέρουν όλοι, την άλλη κανείς»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis