Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 22 χρόνια από τον θάνατο του

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ
 clock 20:00 | 08/08/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εικοσί δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ "έφυγε" από τη ζωή. Η Φίνος Φιλμ για να τιμήσει τη μνήμη του ανέβασε στα social media σκηνές από τις ταινίες που συμμετείχε, αναπολώντας το «γοητευτικό λεβεντόπαιδο του ελληνικού σινεμά»

Στο βίντεο εμφανίζονται σκηνές από διάφορες ταινίες που πρωταγωνιστούσε ο αγαπημένος ηθοποιός. Στη λεζάντα της ανάρτησης γίνεται λόγος για τη «Θεία από το Σικάγο», την «Αστέρω» και το «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο»

«Σήμερα, 22 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας, θυμόμαστε τον Δημήτρη, όχι μόνο ως έναν σπουδαίο ηθοποιό, αλλά και ως ένα καλλιτέχνη που υπήρξε, μαζί με την Αλίκη, αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της Φίνος Φιλμ», γράφει η ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφήθηκε μέσα σε σκάφος

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στα Μπόρα Μπόρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis