18 Φεβρουαρίου 2016, ήταν η ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Μία ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής "έσβησε" μία για πάντα στα 33 του χρόνια.

Ο νεαρός από τη Νέα Ιωνία, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έγινε διάσημος μέσα από τα βιντεάκια που ανέβαζε ο ίδιος στο Youtube, τραγουδώντας μόνο με τη κιθάρα του.

Το πρώτο τραγούδι που ηχογραφεί είναι το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε μουσική και στίχους δικούς του και δεν άργησε να γίνει τεράστια επιτυχία.
Πηγή έμπνευσης του σ' όλα αυτά τα τραγούδια ήταν ένας μεγάλος έρωτας που τέλειωσε άδοξα ωστόσο δεν σταμάτησε στιγμή να γράφει γι' αυτήν.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη την έδωσε το 2012 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την στιγμή που είχε κάνει το μεγάλο "μπαμ" στη καριέρα του.
Το χρονικό της τραγωδίας
17 Φεβρουαρίου
Η τελευταία πρόβα πριν από την τζενεράλε έχει μόλις ολοκληρωθεί καθώς την Παρασκευή 19.2 θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, μία πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ.

Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο, ο τραγουδιστής έγραφε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, #kiegwsagapw».
18 Φεβρουαρίου 08:20 το πρωί
Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου καθώς επέστρεφε μετά από νυχτερινή έξοδο μαζί με δύο κοπέλες, την Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, ο γνωστός τραγουδιστής σκοτώνεται σε τροχαίο σε μια στροφή κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον τραγουδιστή από το όχημα το οποίο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στη Βουλιαγμένη. Μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας η μία από τις δύο γυναίκες, που είχε τις αισθήσεις της, τους ενημέρωσε ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Κάθε στίχος, κάθε τραγούδι άγγιζε τον έρωτα, την αγάπη, τον πόνο. Μελοποίησε τα δικά του βιώματα , προσδίδοντας μια μοναδική αυθεντικότητα στην μουσική του . Μέσα από τα τραγούδια του θα μείνει για πάντα ζωντανός στις μνήμες μας.