Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Παιχνίδι της μοίρας: Ο Παντελίδης είχε γράψει τραγούδι για φίλο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο
ayto.jpg
 clock 13:00 | 19/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

To 2010, o Παντελής Παντελίδης είχε γράψει το τραγούδι "Μηχανή του χρόνου" για τον φίλο του Σάκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

«Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον φίλο μας τον Σάκη που μας κοιτάει από ψηλά και αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που έχουν χάσει φιλαράκια τους με μηχανές», είναι τα λόγια του τραγουδιστή.

Οι στίχοι του τραγουδιού: «Όσοι βιάστηκαν να πουν πως έφυγα και απλά απέφυγα δειλά να χαιρετήσω, λάθος σκέφτηκαν ταξίδι έκανα, να δω πως είναι εκεί και πάλι να γυρίσω. Όσοι βιάστηκαν να κρίνουν εύκολα και απλά ανώφελα να πουν πως το ζητούσα, ήρθε η στιγμή με το τραγούδι αυτό να δουν πως μέσα σε δυο κόσμους τριγυρνούσα.
Με μια μηχανή του χρόνου ταξίδεψα στο όνειρό μου, μα πια δεν χρειάζονται μάτια κλειστά και εφιάλτες δεν χωρούν στο πλευρό μου. Με μια μηχανή του χρόνου ταξίδεψα στο όνειρό μου, μην το επιχειρήσεις όμως και συ γιατί το όνειρο είναι δικό μου»

Ακούστε το:

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis