Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Ozzy Osbourne: Χιλιάδες θαυμαστές αποχαιρετούν τον «πρίγκιπα του σκότους» στο Μπέρμιγχαμ
ozzy
 clock 16:00 | 30/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία το μεγάλο αντίο στον Ozzy Osbourne όπου χιλιάδες θαυμαστές έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στον «πρίγκιπα του σκότους»

Με μια πομπή γεμάτη συναίσθημα και μουσική που ξεκίνησε από τη Broad Street, φίλοι, συγγενείς και χιλιάδες θαυμαστές στάθηκαν δίπλα του, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Ozzy, που όπως είπε το 2011, ήθελε μια γιορτή, όχι ένα «φεστιβάλ μελαγχολίας» την ημέρα της κηδείας του.

Image
ozy
Image
ozzy

Αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει τη σορό του διασχίζει τους δρόμους της πόλης, στην οποία γεννήθηκε, συνοδευόμενη από ζωντανή μπάντα χάλκινων πνευστών – την Bostin’ Brass – που προσθέτει ένα μουσικό, τιμητικό στοιχείο στην πομπή.

Η πορεία σταμάτησε στιγμιαία στο σημείο της γέφυρας των Black Sabbath, με το περίφημο παγκάκι που είναι αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα, όπου χιλιάδες θαυμαστές άφησαν λουλούδια και μηνύματα.

Στη γέφυρα έχει τοποθετηθεί κάμερα web, όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανή μετάδοση, αλλά οι ιδιοκτήτες, η Westside Business Improvement District, δήλωσαν ότι η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή που υπάρχει δυσκολία στην παρακολούθηση.

Για να δουν τη πομπή, οι θαυμαστές έχουν σκαρφαλώσει σε στάσεις λεωφορείων, στην οροφή ενός μικρού καταστήματος και πάνω σε κιγκλιδώματα.

Μαζί με τους οπαδούς του μουσικού, βρέθηκε και η οικογένειά του, η γυναίκα του και μάνατζέρ του, Sharon και τα παιδιά του. 

Image
ozzy

Διαβάστε επίσης 

H  φωτογραφία της Βανδή με τον Κονταρό στα Χανιά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis