Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Oasis: To θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει

oasis
 clock 13:00 | 28/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τo θρυλικό συγκρότημα Oasis επιστρέφει με μία περιοδεία καθώς άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και υπέγραψαν συμφωνία ύψους 58 εκατ. ευρώ για να εμφανιστούν ξανά μαζί επί σκηνής.

Ξεκινώντας με δύο μεγάλες συναυλίες στο Κάρντιφ και το Μάντσεστερ, το καλοκαίρι του 2025, οι Oasis ετοιμάζονται μετά από 15 χρόνια να καθηλώσουν ξανά το κοινό τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκαναν, το συγκρότημα θα εμφανιστεί για 4 συναυλίες στο Γουέμπλεϊ, 4 στο Μάντσεστερ, ενώ ακολουθούν συναυλίες στην Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2025.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το τεράστιο ποσό των 58 εκατ. ευρώ έπεισε τους αδελφούς να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή, 15 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος. 

Η επερχόμενη περιοδεία αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία της βρετανικής μουσικής σκηνής. Προ ημερών, ο Noel Gallagher εμφανίστηκε στο intagram του συγκροτήματος να επιστρέφει στο Μάντσεστερ, αφηγούμενος την ιστορία του εμβληματικού ντεμπούτου του συγκροτήματος, ενόψει της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων σε περιορισμένη έκδοση.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βίντεο με άγριο ξύλο έξω από συναυλία του στην Αλβανία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis