Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

O Διονύσης Σχοινάς μιλά για πρώτη φορά για την εξωσωματική που έκανε η Καίτη Γαρμπή

garmpi.jpg
 clock 10:00 | 17/06/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δεν δίστασε να μιλήσει και για τις προσπάθειες που έκανε η Καίτη Γαρμπή για να αποκτήσουν παιδί.

«Ευτυχώς δεν κάναμε πολλές προσπάθειες. Στη δεύτερη προσπάθεια άδειασε το κεφάλι της Καίτης, γιατί είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα για μία γυναίκα και έγινε αυτό που έγινε», είπε ο ίδιος.

Τι συμβουλή δίνει στους άντρες; «οι σωστοί άνδρες πρέπει να είναι δίπλα στις γυναίκες τους και να τις βοηθούν να αδειάζει το κεφάλι τους από την κακή ψυχολογία».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis