Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μουγκοπέτρος: Η κίνηση ανθρωπιάς σε καρκινοπαθείς
μουγκο
 clock 21:00 | 27/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Άρης Μουγκοπέτρος αποφάσισε να δωρίσει τα μαλλιά του σε καρκινοπαθείς. Ο μουσικός  έστειλε το δικό του μήνυμα για τον πόνο που βίωσε με την δική του περιπέτεια και τον ακρωτηριασμό στα δάχτυλά του, αλλά και την βαθιά του πίστη στον Χριστό.  

«Δεν είναι απλώς ένα κούρεμα. Είναι μια πράξη προσφοράς.

Τα μαλλιά που με συνόδευσαν σε στιγμές χαράς, σε γλέντια, σε μουσικές σκηνές και σε δύσκολες διαδρομές ζωής, σήμερα αλλάζουν σκοπό. Τα προσφέρω για να γίνουν δύναμη σε ανθρώπους που δίνουν τον πιο δύσκολο αγώνα: τους καρκινοπαθείς.

*«Όταν επισκέπτεται ο πόνος τον άνθρωπο, τότε του κάνει επίσκεψη ο Χριστός»* , λέει ο Άγιος Παΐσιος. 

Και μέσα σε αυτόν τον πόνο έμαθα πως τίποτα δεν χάνεται, όταν μετατρέπεται σε αγάπη και προσφορά. Όταν η δοκιμασία σε λυγίζει, η προσφορά σε σηκώνει ξανά όρθιο.

Με πίστη στον Θεό, με ευγνωμοσύνη για όσα μου χαρίστηκαν και με σεβασμό σε όσους παλεύουν καθημερινά, επιλέγω να δίνω. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν βρίσκεται σε όσα κρατάμε, αλλά σε όσα προσφέρουμε με αγάπη.

Η δοκιμασία με δίδαξε. Η πίστη με κράτησε όρθιο. Η προσφορά μου έδωσε ξανά νόημα. Με ταπεινότητα. Με πίστη. Με ελπίδα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης 

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis