Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μοιραράκη: " Είμαι καλά, έχω αρχίσει και βρίσκω τον εαυτό μου"
μοιρακη
 clock 21:00 | 22/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη  μίλησε στην εκπομπη Breakfast και αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της, εξηγώντας πως ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά τον θάνατό του, που πέρασε καλά.

«Είμαι καλά, έχω αρχίσει και βρίσκω τη Μοιραράκη. Είναι η Δέσποινα, είναι η Μοιραράκη… Η Δέσποινα είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος, η Μοιραράκη είναι πληθωρική προσωπικότητα… Έχασα τα κιλά, πήρα αυτοπεποίθηση, για χάρη του Cash or Trash άλλαξα την εμφάνισή μου», ήταν τα λόγια της.

«Το καλοκαίρι ήταν πραγματικά πολύ ωραίο, καλύτερο… Ήταν ίσως το πρώτο καλοκαίρι, μετά από όλο αυτό το συμβάν, που ήταν έτσι λίγο πιο δυναμικό. Είμαι στα καλύτερά μου, το απολαμβάνω και επαινώ τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης 

Αναδιώτης για τις αμβλώσεις: «Είπα τη δική μου αλήθεια, είμαι καλά με τη συνείδησή μου»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis