Στην Κρήτη βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ευγενία Νιάρχου μαζί με τον φημολογούμενο σύντροφό της αλλά και την φίλη της, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.
Η χρυσή κληρονόμος μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πώς περνάει στο νησί μας.
Image![]()


Ποια είναι η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο
Η 40χρονη είναι Κολομβιανή, γεννημένη στις ΗΠΑ και ζει πλέον στο Μονακό ως παντρεμένη με έναν γαλαζοαίματο Μονεγάσκο. Είναι socialite, κληρονόμος και fashion designer με δικό της ethical brand, το Muzungu Sisters.
Η μητέρα της είναι Βραζιλιάνα socialite με μπουτίκ στο Παρίσι που πουλά ινδικές αντίκες.
Η Τατιάνα εργάστηκε ως ασκούμενη για το περιοδικό Vanity Fair στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε επίσης για το Aeffe Group, το label μόδας της Alberta Ferretti.
Με τον Αντρέα Κασιράγκι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.
Οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα ενώ βρέθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού
Διαβάστε επίσης