Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Ματίνα Νικολάου: “Είχα οικονομική βοήθεια από φίλους σε δύσκολες περιόδους”

ματινα
 clock 13:00 | 29/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων, για την στήριξη που δέχθηκε από φίλους και οικογένεια σε δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στη ζωή μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχα και οικονομική βοήθεια από φίλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ζητήσεις, απλά όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες, γίνεται, χωρίς να είναι κάτι φοβερό», είπε η ηθοποιός.

«Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλο τρόπο αυτό που σου έχει προσφερθεί, σε κάνει χαρούμενη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Βρέθηκαν άνθρωποι που με στήριξαν πάρα πολύ», πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Διαβάστε επίσης

Σταμάτης Φασουλής: "Επικοινωνώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis